Ειδησεογραφικό site

Εβδομαδιαία εκπομπή για τα κατορθώματα του Ρώσου προέδρου στην κρατική τηλεόραση

147

Την ίδια ημέρα που χιλιάδες Ρώσοι διαδήλωσαν στην Κόκκινη Πλατεία κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, που προκάλεσε την πτώση της δημοτικότητας του Βλαντιμίρ Πούτιν, η κρατική τηλεόραση άρχισε να προβάλει εβδομαδιαία εκπομπή για τα κατορθώματά του.

«Μόσχα. Κρεμλίνο. Πούτιν», είναι ο τίτλος της εκπομπής του Rossiya 1, που προβάλει τις δραστηριότητες του Πούτιν κάθε εβδομάδες. Στην πρεμιέρα, εκθειάστηκε η φυσική κατάσταση του Ρώσου προέδρου και η αγάπη του για τα παιδιά, ενώ ο εκπρόσωπος του Πούτιν αστειεύτηκε ότι ακόμη και τα… άγρια ζώα τον φοβούνται.

Οσο για τις διαδηλώσεις, δεν ειπώθηκε λέξη, παρά μόνο επισημάνθηκε η επιθυμία του Πούτιν να αναλάβει την ευθύνη για τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις.

«Οταν ο Πούτιν μιλά σε κάποια μητέρα, ή κοιτάζει ένα παιδί, είναι ξεκάθαρο πόσο αγαπά τα παιδιά. Εχει μια ανθρώπινη, ειλικρινή αντιμετώπιση απέναντί τους», επισήμανε κάποια στιγμή ο παρουσιαστής, Βλαντιμίρ Σολόβιεφ. Ο Ντιμίτρι Πεσκόφ, εκπρόσωπος του Κρεμλίνου και καλεσμένος στην εκπομπή, έσπευσε να διευκρινίσει ότι ο πρόεδρος δεν αγαπά μόνο τα παιδιά, αλλά τους ανθρώπους γενικά.

Η εκπομπή περιελάμβανε και πλάνα από τις πρόσφατες διακοπές του Πούτιν στη Σιβηρία. «Είναι η άγρια φύση. Υπάρχουν αρκούδες εκεί. Οι σωματοφύλακες ήταν κατάλληλα οπλισμένοι, για κάθε περίπτωση. Αν και, αν μια αρκούδα δει τον Πούτιν, δεν είναι ηλίθια, θα συμπεριφερθεί κατάλληλα», αστειεύτηκε ο Πεσκόφ.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.