Ειδησεογραφικό site

Eurovision 2017: «This is love» θα τραγουδήσει η Demy στο Κίεβο

51

Ένα dance και μελωδικό κομμάτι σε παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους της αδερφής της Ρώμης Παπαδέα και του John Ballard, επέλεξε το κοινό – Το συγκινητικό βίντεο με τον πατέρα της τραγουδίστριας έκλεψε την παράσταση

«This is love», θα τραγουδήσει η Demy, στον 62ο Διαγωνισμό της Eurovision 2017, στο Κίεβο της Ουκρανίας, με τις ευχές όλων των Ελλήνων για μια καλή θέση στην κατάταξη του διαγωνισμού.

Το «This is Love» είναι ένα dance και μελωδικό κομμάτι σε παραγωγή του Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους των Ρώμης Παπαδέα και John Ballard. Το τελικό αποτέλεσμα προέκυψε κατόπιν ψηφοφορίας, 70% της ψήφου του κοινού και 30% της ψήφου της κριτικής επιτροπής των Ελληνικών κοινοτήτων της Ομογένειας.

Διαβάστε παρακάτω τι ψήφισαν οι επιτροπές:
Βρυξέλλες: This is love
Γεωργία: This is love
Αζερμπαϊτζάν: When then morning comes around
Γερμανία: This is love
Αρμενία: This is love
Ιταλία: This is love
Μόναχο: This is love
Αυστρία: This is love
Ουκρανία: This is love

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το τραγούδι της Ελλάδας για τη φετινή Eurovision που θα διεξαχθεί στο Κίεβο στις 9 Μαΐου:

Τα τρία τραγούδια και τα βίντεο κλιπς ετοίμασε η ομάδα, που απαρτίζεται από τον συνθέτη Δημήτρη Κοντόπουλο και τoν χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό. Τους στίχους έγραψαν η Romy Papadea και ο John Ballard. Τη σκηνοθεσία και των τριών Video Clip ανέλαβε ο Γιάννης Παπαδάκος.

Η εταιρεία της τραγουδίστριας, Panik Records λίγο μετά την προβολή τους στην ΕΡΤ ανέβασε στο YouTube και τα τρία άκρως εντυπωσιακά βίντεο κλιπ. Δείτε στα παρακάτω βίντεο τα δύο τραγούδια που δεν κατάφεραν να προκριθούν.

Πριν μάθουμε ποιο από τα τραγούδια της Demy θα μας εκπροσωπήσει στο Κίεβο μια έκπληξη περίμενε την τραγουδίστρια. Πλήθος καλλιτεχνών ευχήθηκαν τα καλύτερα με αφορμή τη συμμετοχή της στον φετινό διαγωνισμό τραγουδιού. Ωστόσο οι υπεύθυνοι είχαν κρατήσει το καλύτερο για το τέλος, αιφνιδιάζοντας τη Demy. Ο πατέρας της, Επαμεινώνδας Παπαδέας, εμφανίστηκε σε βίντεο και είπε τα καλύτερα για την κόρη του Δήμητρα όσο και τη Ρόμι που έχει γράψει τους στίχους για τα δύο από τα τρία τραγούδια.

Τα συγκινητικά του λόγια άγγιξαν όχι μόνο την κόρη του αλλά και τους παρουσιαστές της βραδιάς, Έλενα Μπουζαλά και Αντώνη Λουδάρο.

Δείτε το βίντεο με όσα ανέφερε ο μπαμπάς της Demy.

Τα σχόλια είναι κλειστά.