Ειδησεογραφικό site

ΕΡΤ: Ικανοποίηση της Διοίκησης για την άρση του εμπάργκο της ΝΔ

121

Η ΕΡΤ εκφράζει την ικανοποίηση της διοίκησης στην άρση του εμπάργκο της ΝΔ – «Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει το κύρος και την αξία, αλλά και τη γενικότερη ανοδική πορεία της ΕΡΤ

Την άρση του εμπάργκο της ΝΔ προς την ΕΡΤ χαιρέτισε η διοίκηση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, που σχολίασε ότι η απόφαση της ΝΔ δείχνει τη συμβολή της στον πλουραλισμό του δημόσιου λόγου.

Η Διοίκηση της ΕΡΤ «δέχεται με ικανοποίηση τη συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πλουραλισμό του δημόσιου λόγου», ενώ προσθέτει ότι η απόφαση «επιβεβαιώνει το κύρος και την αξία, αλλά και την γενικότερη ανοδική πορεία της ΕΡΤ».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η Διοίκηση της ΕΡΤ, σταθερά πιστή στον θεσμικό της ρόλο, δέχεται με ικανοποίηση τη συμβολή της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον πλουραλισμό του δημόσιου λόγου με την απόφασή της να παύσει να αποκλείει τη συμμετοχή στελεχών της από τις εκπομπές της ΕΡΤ.

Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει το κύρος και την αξία, αλλά και την γενικότερα ανοδική πορεία της ΕΡΤ, που ήταν, είναι, παραμένει και θα παραμείνει ο ελεύθερος, πλουραλιστικός, δημόσιος ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός φορέας της Ελλάδας και των Ελλήνων.

Τα σχόλια είναι κλειστά.