Ειδησεογραφικό site

Επιτυχόντες ΑΣΕΠ ’98: 19 χρόνια διορίζονται στο υπουργείο Οικονομικών

66

Συνεχίζει να διορίζει η κυβέρνηση επιτυχόντες του διαγωνισμού του ΑΣΕΠ του 1998 ως μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους, 19 ολόκληρα χρόνια μετά τη συμμετοχή τους στο γραπτό διαγωνισμό!

Αυτή τη φορά σειρά έχουν 45άρηδες και 50άρηδες νέοι εφοριακοί, που θα στελεχώσουν τις οικονομικές υπηρεσίες του αρμόδιου υπουργείου.

Με απόφαση της υπουργού Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγας Γεροβασίλη, που δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την περασμένη Τετάρτη, καλούνται οι λεγόμενοι «Ασεπίτες του ’98» να υποβάλουν αίτηση, για να καλύψουν 220 οργανικές θέσεις τακτικού προσωπικού σε υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών και της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Όπως σημειώνεται στην προκήρυξη, περίληψη της οποίας δημοσιεύεται στις εφημερίδες «Αυγή» και «Εφημερίδα των Συντακτών», όλοι όσοι έλαβαν, «στο γραπτό διαγωνισμό του Α.Σ.Ε.Π έτους 1998 βαθμολογία ίση ή ανώτερη της καθορισμένης βάσης της κατηγορίας τεχνολογικής εκπαίδευσης των κλάδων Εφοριακών, Τελωνειακών και Δημοσιονομικών», έχουν δικαίωμα διορισμού σε μία από τις 120 θέσεις του υπουργείου Οικονομικών και τις 100 θέσεις της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, που προκηρύχθηκαν.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης δεν έχουν μόνο όσοι από τους επιτυχόντες του ’98 έχουν ήδη διοριστεί στο Δημόσιο, όσοι δεν αποδέχτηκαν παλαιότερο διορισμό τους και όσοι έχουν ενταχθεί στον πίνακα διοριστέων της προκήρυξης 1ΕΓ/2016, που αφορά στο διορισμό επιπλέον 2.135 επιτυχόντων σε θέσεις τακτικού προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης δημοσίων υπηρεσιών και νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα.

Στις συγκεκριμένες θέσεις περιλαμβάνονται 720 ΠΕ των κλάδων/ειδικοτήτων γραμματέων, διοικητικού-λογιστικού, διοικητικού-οικονομικού, 372 θέσεις ΤΕ γραμματέων, διοίκησης μονάδων υγείας και πρόνοιας, διοικητικού-λογιστικού, λογιστικού και 1.043 θέσεις ΔΕ γραμματέων, διοικητικού-λογιστικού, διοικητικού. Πρόκειται για τοποθετήσεις στα υπουργεία Δικαιοσύνης, Υγείας, Εργασίας, Εσωτερικών και Πολιτισμού.

Δείτε την αίτηση ΕΔΩ
Δείτε το ΦΕΚ της προκήρυξης ΕΔΩ

Τα σχόλια είναι κλειστά.