Ειδησεογραφικό site

Επίθεση Μαξίμου στην ΝΔ για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής

49

Με μια σκληρή τοποθέτηση το Μέγαρο Μαξίμου απαντά στο αίτημα που δια της εκπροσώπου της διατύπωσε η ΝΔ για την ανάγκη πολιτικής αλλαγής.

Το Μέγαρο Μάξιμου με ενημερωτικό δελτίο που απέστειλε νωρίτερα κατηγορεί τη ΝΔ ότι είναι το κόμμα των σκανδάλων κάνοντας ξεχωριστές αναφορές στην NOVARTIS, στη SIEMENS και στον ΚΗΡΥΚΑ ΧΑΝΙΩΝ και υποστηρίζει ότι η ΝΔ θέλει πολιτική αλλαγή (και επιδιώκει τον εκτροχιασμό της οικονομίας προς αυτό τον σκοπό) για να καλύψει -συμφωνά με την κυβερνητική διαπίστωση- τα σκάνδαλα της

Non Paper, 13/03/2018 

Η κα Σπυράκη εκτίθεται ανεπανόρθωτα και μόνο που αρθρώνει τη λέξη «διαπλοκή». Θα αρκεστούμε να της θυμίσουμε πως είναι εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Novartis, της Siemens, των θαλασσοδανείων 200 εκατ. ευρώ, του Κήρυκα Χανίων και πολλών άλλων σκανδάλων που γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός και δεν θα ανατρέξουμε στις εποχές που στο MEGA έπαιρνε τις ειδήσεις στο μαξιλάρι της. 

Η πολιτική αλλαγή που φαντασιώνεται λοιπόν ως «μοναδική λύση» η ΝΔ δεν εδράζεται μονάχα στην απέλπιδα προσπάθεια να εκτροχιαστεί η πορεία εξόδου της χώρας από τα μνημόνια τον ερχόμενο Αύγουστο. 

Είναι η μοναδική ελπίδα τους να κουκουλωθούν τα ατελείωτα σκάνδαλα τους.

Τα σχόλια είναι κλειστά.