Ειδησεογραφικό site

«Επίθεση» Διονύση Τεμπονέρα στον Κωστή Μπακογιάννη: «Κι εμείς πήγαμε σε κηδείες…»

53

Κόντρα με τον περιφερειάρχη Στερέας Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη σχετικά με όσα δήλωσε για την 48ωρη άδειαπου χορηγήθηκε στο δολοφόνο του πατέρα του, Δημήτρη Κουφοντίνα, άνοιξε ο Διονύσης Τεμπονέρας, ο γιος του καθηγητή που δολοφονήθηκε από τον Γιάννη Καλαμπόκα στην Πάτρα.

«Ξεχνα ότι και εμείς πήγαμε σε κηδείες» σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Διονύσης Τεμπονέρας προσθέτοντας με νόημα ότι «είδαμε μάλιστα τους πολιτικούς του συνοδοιπόρους, ως ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας Τεμπονέρα και τόσων άλλων, όλα αυτά τα χρόνια, να φροντίζουν οι φονιάδες – οι κάθε λογής Καλαμπόκες, Ρουπακιάδες, Παττακοί – να αποκαθίστανται σε θέσεις Τραπεζών, να παρελαύνουν αμετανόητοι στα κανάλια και στη βουλή και να απολαμβάνουν την θαλπωρή της κατοικίας τους, κόντρα στο κοινό αίσθημα της κοινωνίας».

Συνεχίζοντας σε υψηλούς τόνους ο γιος του δολοφονημένου καθηγητή επιτίθεται στον Κώστα Μπακογιάννη επειδή «δεν έδει ξε ο ίδιος και η οικογένεια του την ίδια ενόχληση ούτε για την αποφυλάκιση Καλαμπόκα μόλις 7 χρόνια μετά τη δολοφονία, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση Ρουπακιά, ούτε βέβαια για την αποφυλάκιση των λοιπών μελών της Χρυσής Αυγής, ούτε όμως και παλιότερα για την αποφυλάκιση Παττακού».

Τον κατηγορεί, δε, ότι εκμεταλλεύεται πολιτικά τους νεκρούς του για να «ξεπλύνει» τα ανομήματα της εμπλοκής στο σκάνδαλο Siemens που είναι σε εξέλιξη και τα Paradise Papers.

Όσον αφορά, τέλος, την άδεια στον Δημήτρη Κουφοντίνα – τον οποίο δεν κατονομάζει – υποστηρίζει ότι η κοινωνία επιβάλλεται «να μην είναι εκδικητική απέναντι σε ανθρώπους που χρεώνονται την ευθύνη των πράξεων τους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.