Ειδησεογραφικό site

Επεισόδια στη δίκη της Χρυσής Αυγής: Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες

58

Επίθεση σε βάρος δύο γυναικών, η μια εκ των οποίων είναι συνήγορος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χρυσής Αυγής σημειώθηκε σήμερα έξω στη Λ. Αλεξάνδρας κοντά στο Εφετείο όπου επρόκειτο να ξεκινήσει η κατάθεση των προστατευόμενων μαρτύρων για την συγκεκριμένη υπόθεση.

Ειδικότερα, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι δύο γυναίκες κατέβαιναν από το τρόλεϊ στη λεωφόρο Αλεξάνδρας προκειμένου να μεταβούν στην αίθουσα τελετών του Εφετείου, όπου θα συνεδρίαζε το δικαστήριο για την υπόθεση της ΧΑ.

Όταν οι πόρτες του τρόλεϊ άνοιξαν, οι δύο γυναίκες βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με δύο άντρες, οι οποίοι πετούσαν φυλλάδια (τρικάκια).
Αν και οι δυο γυναίκες φώναξαν στον οδηγό να κλείσει την πόρτα, η αντίδραση δεν ήταν γρήγορη με αποτέλεσμα εκείνοι να τις χτυπήσουν. Συγκεκριμένα η μία δέχθηκε μπουνιά στη μύτη και τη δεύτερη στο στόμα.

Αυτήν την ώρα βρίσκονται στη ΓΑΔΑ για να καταθέσουν σχετικά με το επεισόδιο.

Εν τω μεταξύ, για τις 3 Νοεμβρίου διεκόπη η δίκη της ΧΑ αφού το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα να βρίσκονται εισαγγελέας και ένας δικαστής στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα της ΓΑΔΑ από όπου θα καταθέτουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες.

Τα σχόλια είναι κλειστά.