Ειδησεογραφικό site

Επίσκεψη της διοίκησης της ελληνικής εταιρίας συμμετοχών και περιουσίας στην κεντρική λαχαναγορά Ρέντη

101

Tο πραγματικό ενδιαφέρον της για τις επιχειρήσεις που

δραστηριοποιούνται στις εγκαταστάσεις της κεντρικής λαχαναγοράς του Ρέντη, μας έδειξε η νέα διοίκηση της ελληνικής εταιρίας συμμετοχών και περιουσίας, κατά την διάρκεια συνάντησης με την διοίκηση του ΟΚΑΑ.

Κατόπιν ακολούθησε επίσκεψη σε καταστήματα της λαχαναγοράς. Οι κ.κ Γρηγόρης Δημητριάδης-διευθύνων σύμβουλος και Στέφανος Γιουρέλης-αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος, συνοδευόμενοι από τον κ. Απόστολο Αποστολάκο, διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΚΑΑ και κ. Χρήστο Κρομύδα, πρόεδρο του ΟΚΑΑ, στην δεύτερη κατά σειρά επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της λαχαναγοράς και μάλιστα εν ώρα πλήρους λειτουργίας, συζήτησαν με τους εμπόρους και ενημερώθηκαν και από εμένα προσωπικά, για τις εμπορικές διεργασίες και για τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας.

Με σημαντικότερο θέμα ,την ανέγερση νέων ψυχόμενων αποθηκευτικών χώρων, που πλέον, μετά από πολλά χρόνια και συνεχών αιτημάτων του κλάδου μας, εντάχθηκαν στο αναπτυξιακό πλάνο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, ΟΚΑΑ ΑΕ. Ελπίζουμε να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν, προς όφελος όλων μας! Συζητήθηκε επίσης η πορεία των έργων αναβάθμισης αλλά και η εμφανής βελτίωση στις υποδομές, την ασφάλεια και την καθαριότητα.

Θα ήθελα, σαν πρόεδρος του συνδέσμου των εμπόρων, για μια ακόμα φορά, να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΕΕΣΥΠ, που επιβεβαίωσε με τις επισκέψεις της αυτές και με την κατανόηση των προβλημάτων που εκθέσαμε, ότι η λαχαναγορά και γενικότερα ο κλάδος μας, αποτελεί μεγάλης σημασίας δραστηριότητα της ελληνικής εταιρίας συμμετοχών και περιουσίας!

Τα σχόλια είναι κλειστά.