Ειδησεογραφικό site

Επιμένει το Μαξίμου και ζητά απαντήσεις για τη συνάντηση Σπυράκη – Ζάεφ

166

Το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού επανέρχεται με σχόλιό του και ζητά απαντήσεις από τον πρόεδρο της ΝΔ για τον αριθμό των συναντήσεων και το τι μετέφερε η εκπρόσωπος της ΝΔ στον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ

Στα ερωτήματα που έθεσε προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, μετά την αποκάλυψη γερμανικής εφημερίδας για τη συνάντηση της Μαρίας Σπυράκη με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, επανέρχεται, με σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Με την ελπίδα, στις 24 ώρες που πέρασαν, η κα Σπυράκη να μην συνάντησε, ξανά, τυχαία, για καφέ τον κ. Ζάεφ, περιμένουμε, ακόμα, απαντήσεις από τον κ. Μητσοτάκη:

Πόσες φορές συνάντησε κρυφά η κα Σπυράκη, ως ειδική απεσταλμένη του, τον κ. Ζάεφ;

Ισχύει ότι του μετέφερε το μήνυμα πως η ΝΔ θα συναινέσει σε συμφωνία για το ονοματολογικό, αρκεί να συμφωνήσει και ο κ. Καμμένος, όπως προκύπτει από τα λόγια του κ. Ζάεφ στα πρακτικά του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών της γείτονος;

Και το βασικότερο: Ποιος ακριβώς ήταν ο σκοπός των μυστικών συναντήσεων, ακόμα και πριν ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις των δύο κυβερνήσεων; Τι μήνυμα μετέφερε η κα Σπυράκη εξ ονόματος του Κυριάκου Μητσοτάκη;» αναφέρει, στο σχόλιό του, το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Τα σχόλια είναι κλειστά.