Ειδησεογραφικό site

Επικοινωνιακή αποτυχία Δούρου με μωρό και νιπτήρα

3.036

«Κάνουμε πρόχειρο μπάνιο στο νιπτήρα γιατί θα δούμε τηλεόραση», έγραψε η περιφερειάρχης Αττικής στο Twitter, λίγο πριν εμφανιστεί στην ΕΡΤ

Για άλλη μία φορά με το στόμα ανοιχτό άφησε το Twitter  η  περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Αυτή τη φορά, λίγο πριν εμφανιστεί στην ΕΡΤ, η Ρένα Δούρου ανέβασε στον λογαριασμό της στο Twitter μια φωτογραφία ενός μωρού το οποίο κάνει μπάνιο, γράφοντας «κάνουμε πρόχειρο μπάνιο στο νιπτήρα γιατί θα δούμε τηλεόραση».

Η ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση των χρηστών του Twitter, που προσπαθούσαν να καταλάβουν τι μήνυμα θέλει να στείλει και σε ποιους η Ρένα Δούρου.

Τα σχόλια ήταν καταιγιστικά. Άλλοι ερμήνευσαν την ανάρτησή της ως ένα μήνυμα που ήθελε να στείλει η περιφερειάρχης σε εκείνους που θα παρακολουθήσουν την συνέντευξή της, ενώ κάποιοι άλλοι ότι πρόκειται για μια απλά τρυφερή ανάρτηση, σχολιάζοντας ωστόσο ότι ήταν άστοχη. Για την ακρίβεια, πολλοί χρήστες εξέφρασαν τον θυμό τους για το επικοινωνιακό εύρημα της κυρίας Δούρου και την ειρωνική της διάθεση, θέλοντας νε της υποδείξουν να μην κάνει πλάκες με μωρά, όταν υπάρχει ένα βρέφος αλλά και άλλα παιδάκια που δεν θα ξανακάνουν μπάνιο μετά την φωτια στο Μάτι!

DOUROU

Σχόλια στο Twitter

 

doue2
douro2
doyr1

Τα σχόλια είναι κλειστά.