Ειδησεογραφικό site

Eπικό τρολάρισμα στην Αυλωνίτου για τη selfie με τον Τσίπρα: «Καλώς τα λυκειόπαιδα…»

128

«Πήρα καινούριο κινητό και δεν ήξερα για τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις», απαντά η βουλευτής – «Το ψέμα σας κρατά νέους», σχολιάζουν οι χρήστες στο διαδίκτυο

Η selfie της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ελένης Αυλωνίτου με τον Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος λίγο έλειψε να μετατραπεί σε… «σπαζοκεφαλιά» από τα πολλά φίλτρα που τους έκαναν αγνώριστους.

Όπως ήταν φυσικό άμα τη αναρτήσει της και στο Facebook τα σχόλια έδωσαν και πήραν, τόσο από χρήστες του διαδικτύου, όσο και από τα μέσα ενημέρωσης. Εκείνη πάντως, απάντησε στις αντιδράσεις, δηλώνοντας… άγνοια.

«Από τα πολλά φίλτρα δε σας γνώρισα» σχολίασε  ένας χρήστης στο προφίλ της στο Facebook, ενώ μία άλλη χρήστης ανήρτησε ένα φίλτρο απορροφητήρα τονίζοντας σαρκαστικά: «μόνο αυτό το φίλτρο δεν χρησιμοποιήσατε».

«Δεν έχω ιδέα από αυτά. Πήρα καινούριο κινητό και δεν ήξερα για τις συγκεκριμένες ρυθμίσεις. Αλλωστε δεν έχω ανάγκη να χρησιμοποιήσω οτιδήποτε…», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση της κυρίας Αυλωνίτου.

Οι χρήστες του Facebook, ωστόσο, δεν χαρίστηκαν στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, αφού τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία ήταν ένα κι ένα. Αφού βεβαιώθηκαν ότι σχολίαζαν στο σωστό προφίλ – μια και η κ.Αυλωνίτου με εμφανή τη γυναικεία φιλαρέσκεια έχει επιλέξει μια όχι και τόσο πρόσφατη φωτογραφία προφίλ (άλλωστε δική της ήταν η δήλωση ότι έχει όλο το «πακέτο» είναι ωραία, μορφωμένη και έχει και πολιτικό λόγο), «αποθέωσαν» τη φωτογραφία με τα … λυκειόπαιδα, όπως χαρακτηριστικά έγραψε ένας εκ των σχολιαστών.
Μία κυρία πάντως, ανέβασε φωτογραφία φίλτρου απορροφητήρα για να παρατηρήσει ότι αυτό ήταν το μόνο φίλτρο που δεν χρησιμοποίησε για το ρετουσάρισμα της φωτογραφίας η βουλευτής, ενώ άλλος παρατήρησε ότι «στα βουλευτικά μπορεί να μην τα πηγαίνει καλά, στο photoshop, όμως, είναι τέλεια». Τρίτος σχολιαστής γράφει: «βλέπω το πολύ ψέμα σας διατηρεί νέους».

Τα σχόλια είναι κλειστά.