Ειδησεογραφικό site

Επικίνδυνη Βουλγάρα συνελήφθη στα Τρίκαλα

247

 

«Βίος και πολιτεία» ήταν μία 47χρονη Βουλγάρα η οποία συνελήφθη στα Τρίκαλα από αστυνομικούς της Ασφάλειας, καθώς εμπλέκεται σε ληστείες και δεν δίσταζε να τραυματίσει τα θύματά της! Μάλιστα, σε βάρος της εκκρεμούσαν δυο εντάλματα σύλληψης και μια καταδίκη!

Το πρώτο ένταλμα είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Λάρισας για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απλή σωματική βλάβη, το δεύτερο από τον ανακριτή Χαλκίδας για ληστεία, ενώ η καταδικαστική απόφαση είχε εκδοθεί από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Εύβοιας για απόπειρα ληστείας! Η αλλοδαπή οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων που διέταξε να ξεκινήσει… τουρ στις δικαστικές αρχές των πόλεων που την αναζητούσαν.

*** Ένταλμα σύλληψης για απόπειρα βιασμού που είχε εκδοθεί από το Α’ Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων Αθηνών εκκρεμούσε σε βάρος ενός 30χρονου τσιγγάνου, που ήταν και φυγόποινος εδώ και οκτώ ολόκληρα χρόνια! Ο νεαρός υποβλήθηκε σε τυχαίο έλεγχο από τροχονόμους της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Κεντρικής Πελοποννήσου στα διόδια των Αρφαρών και συνελήφθη βάσει του εντάλματος, ενώ διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Ανηλίκων Αθηνών για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ., η οποία είχε εκδοθεί το… 2010! Έτσι, ο 30χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Τα σχόλια είναι κλειστά.