Ειδησεογραφικό site

Επική γκάφα Νοτοπούλου – Σάλος στο Twitter

3.027

Η υφυπουργός Μακεδονίας – Θράκης  «ανέβασε» στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές», επισημαίνοντάς το στη λεζάντα χωρίς όμως να λογαριάσει την… γ’ κλίση

Ένα γραμματικό ατόπημα σε μία ανάρτηση της υφυπουργού Μακεδονίας – Θράκης, Κατερίνας Νοτοπούλου ήταν αρκετό για να πυροδοτήσει κύμα χιουμοριστικών και όχι μόνο σχολίων στο διαδίκτυο.

Η υφυπουργός «ανέβασε» στον λογαριασμό της στο Instagram ένα στιγμιότυπο από τη συνάντησή της με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας «Κτιριακές Υποδομές», κάτι που θέλησε να το επισημάνει στη λεζάντα της φωτογραφίας τους, χωρίς όμως να λογαριάσει την… γ’ κλίση των επιθέτων.

Η κυρία Νοτοπούλου έγραψε χαρκτηριστικά: «Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων (σσ. αντί διευθύνοντα) σύμβουλο της #κτυπ. Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις Προχωράμε χωρίς καθυστερήσεις τα νέα χειρουργεία του #ΑΧΕΠΑ, το Μποδοσάκειο στην #Πτολεμαιδα, την Αστυνομική Διεύθυνση στην #Καστοριά, τις νέες φύλακες στη #Δράμα. Εργαζόμαστε για ουσιαστικές λύσεις στο ζήτημα της σχολικής στέγης στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση για το 24ο και το 25ο δημοτικό Ευόσμου και επεξεργαζόμαστε τη βέλτιστη λύση για το Καλλιτεχνικό Σχολείο Θεσνικης. Προσεχώς ανακοινώσεις!».

noto

Το γραμματικό λάθος, που στη συνέχεια φαίνεται ότι απαλείφθηκε από την υφυπουργό, δεν γλίτωσε από τους χρήστες του διαδικτύου που έσπευσαν να σχολιάσουν με τον δικό τους τρόπο:

Aurélie@dechaillot

Συνάντηση με τον «Δ/νων», είχε η . Να γράψουν σωστά ελληνικά δεν ξέρουν, αλλά την Ευρώπη θα την άλλαζαν. Αμέ.

VASSILIS DELIGARIS@Bill_Del

Νοτοπούλου : «Συνάντηση με τον διευθύνων…» . Τελικά κανείς τους δεν έχει πάει σχολείο;

tsibos@tsibos10

«…Τον διευθύνων σύμβουλο…» μας λέει η κυρία Νοτοπουλου..άλλη μια ανοιχτωσιά της ελληνικής γλώσσας…

Τάσος_Α-feel-τρώς@tasS_O_S

Τον διευθύνων σύμβουλο – Γάμπα Νοτοπουλου 1-1

Τάσος_Α-feel-τρώς@tasS_O_S

Ρε Νοτοπούλου 20 τετραγωνικά έπιπλο γραφείου έχεις βάλε εκεί σε μιά άκρη το Τζαρτζανο να μάθεις να κλίνεις 2 ρημαδομετοχές να να πάει στο διάολο.

ΆγριοςΣπόρος@AgriosSporos

«Συνάντηση εργασίας με τον διευθύνων… » Γιατί η γνώση είναι δύναμη. Γιατί δεν αρκεί να είσαι υπουργός, πρέπει και να το υποστηρίζεις. Γιατί διαβάζοντας τα σχόλια καταλάβετε γιατί μάς αξίζουν τέτοιοι. Νέα γραμματική από την Νοτ-Χιλλ. ,

Η διορθωμένη εκδοχή της ανάρτησης:

not2

Τα σχόλια είναι κλειστά.