Ειδησεογραφικό site

Ένας Σύλλογος Θρύλος

31

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού πρόσθεσε ακόμα έναν τίτλο στη συλλογή της, καθώς η ομάδα του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς επικράτησε της Βουλιαγμένης στον τρίτο τελικό της Α1 και έφτασε τα 11 συνεχόμενα πρωταθλήματα Ελλάδος καθώς και τα 37 συνολικά.

Παράλληλα, αυτός ήταν ο 300ος τίτλος στην ιστορία του Ολυμπιακού σε όλα τα ομαδικά αθλήματα (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, χάντμπολ), πετυχαίνοντας έτσι ένα μοναδικό και απλησίαστο επίτευγμα.

Η ενημέρωση του Ερασιτέχνη για τους 300 τίτλους:

«Η αίσθηση της νίκης είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο έντονα συναισθήματα που μπορεί να βιώσει κάποιος σε οποιοδήποτε επίπεδο. Πολύ περισσότερο όταν η επίτευξη του στόχου έρχεται μέσα από δυνατές προκλήσεις. Η οικογένεια του Ολυμπιακού ανακοινώνει και υπερηφανεύεται για το μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα επίτευγμα της κατάκτησης 300 τίτλων στα 5 βασικά ομαδικά αθλήματα σε Άνδρες και Γυναίκες (εκ των οποίων 17 ευρωπαϊκοί και 2 διεθνείς).

Τίτλοι τμημάτων:

Ποδόσφαιρο: 80

Μπάσκετ Ανδρών: 29

Μπάσκετ Γυναικών: 12

Βόλεϊ Ανδρών: 59

Βόλεϊ Γυναικών: 18

Πόλο Ανδρών: 69

Πόλο Γυναικών: 26

Χάντμπολ Ανδρών: 7

Αυτές οι επιτυχίες που μας καθιστούν, αν όχι τον μεγαλύτερο, έναν από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο, θα μας ενισχύσουν και θα μας εμπνεύσουν να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με το ίδιο σθένος και αποφασιστικότητα για την επίτευξη μελλοντικών στόχων. Οι 300 τίτλοι είναι μια απόδειξη της σκληρής δουλειάς, της αυταπάρνησης και της αφοσίωσης με την οποία εκατοντάδες άνθρωποι εργάζονται καθημερινά για να είναι ο μοναδικός αυτός κόσμος υπερήφανος. Όπως νιώθουμε κι εμείς υπερήφανοι για όλους τους αθλητές και τους προπονητές που υπηρέτησαν τον τεράστιο αυτό σύλλογο, με αφοσίωση μέχρι το τέλος της πορείας τους. Κάθε ένας έχει βάλει το δικό του λιθαράκι στις στιγμές της δόξας του, στις χαρές δικές μας.

Ανυπομονούμε για τις επόμενες προκλήσεις, για τις οποίες να είστε βέβαιοι ότι θα είμαστε έτοιμοι. Ενωμένοι για να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο την άφθαστη ιστορία του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας.

Και στους επόμενους… τριακόσιους! Ζήτω ο ΘΡΥΛΟΣ!».

Η ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.