Ειδησεογραφικό site

Ένα βλήμα απο-καλύπτει… – Συνέντευξη που κάνει μπαμ από μακριά!

80

 

Ένα βλήμα-συνδικαλιστής από τα 300.000 που ήταν έτοιμα να πουλήσει η κυβέρνηση στη Σαουδική Αραβία μάς κάλεσε κρυφά σε μια αποθήκη σε άγνωστο μέρος της Αττικής,  όπου οδηγηθήκαμε με απαγωγή από την ομάδα υπηρεσίας του Ρουβίκωνα.

Του Άρες Μάρες

ΞΕΚΑΡΦΩΤΗΣ (Με δεμένα τα μάτια): Θα σας παρακαλούσα να αυτοσυστηθείτε στους αναγνώστες μας στην Ελλάδα και στην Αραβική Χερσόνησο!

ΒΛΗΜΑ (Καταλάβαμε ότι στάθηκε προσοχή): Λαμβάνω την τιμή να σας αναφέρω ότι: Εκπροσωπώ τα αεροπορικά βλήματα της παρτίδας ΜΚ 81. Έχουμε διαμέτρημα 105 χιλιοστών, διατρητική μύτη από ατσάλι υπεράνω του κυρίως σώματος από μολύβι που είναι καλυμμένο με χάλκινο περίβλημα. Εντός μας βρίσκεται η προωθητική ύλη, έξωθεν ο κάλυκας από ορείχαλκο και στη βάση το καψύλλιο έναυσης!

ΞΕΚ: Ποιες είναι οι δυνατότητές σας;

ΒΛΗΜΑ: Επειδή ο εχθρός ακούει, ας πούμε γενικά πως το ωφέλιμο βεληνεκές είναι 10.000 μέτρα και το δραστικό βεληνεκές 2.000 μέτρα!

ΞΕΚ: Ποιο είναι το μυστικό σας;

ΒΛΗΜΑ: Ανοίγοντας μια οπή στο ανθρώπινο σώμα επιτρέπει στα μαλακότερα μέταλλά μας από μόλυβδο και το περίβλημα χαλκού να εισέλθει εις βάθος…

ΞΕΚ: Σας επισκέφτηκε ποτέ ο πρωθυπουργός και υπουργός Άμυνας;

ΒΛΗΜΑ: Βεβαίως! Προ ολίγων ημερών έφθασαν, πρωί πρωί, και οι δύο στις αποθήκες που είμαστε αποθηκευμένα κάπου στην Ελλάδα. Μας παρουσιάστηκαν ως σταυραδέλφια. Ο ένας φορούσε στολή καταδρομέα και ο άλλος με στολή ακτιβιστή-λέτσου… Καταλάβαμε ότι ήταν οι αδελφοποιτοί που κυβερνούν την Ελλάδα!

ΞΕΚ: Και μετά;

ΒΛΗΜΑ: Ο εύσωμος μας έβγαλε έναν λόγο ότι πρέπει να είμαστε υπερήφανοι που θα αποτελέσουμε σε λίγο βλήματα της σαουδικής βασιλικής οικογένειας!

ΞΕΚ: Ο άλλος;

ΒΛΗΜΑ: Ο άλλος, ο κοντός, μας έκανε μια μεγάλη ανάλυση γιατί, ενώ είναι αντιμιλιταριστής και ναι μεν θέλει να καταργηθεί ο στρατός και να μετατραπούν τα κάθε λογής όπλα σε οικοσκευές και να αξιοποιηθούν τα στρατόπεδα ως θερμοκήπια, είναι αναγκασμένος, ως ρεαλιστής αριστερός, να μας πουλήσει σε καλή -πάντως- τιμή στην οικογένεια του βασιλιά Σαλμάν μπεν Αμπντελαζίζ αλ Σαούντ και πρέπει να το ‘χουμε καμάρι μας!

ΞΕΚ: Εσείς τι είπατε;

ΒΛΗΜΑ: Εμείς, εκ του στρατιωτικού κανονισμού, δεν επιτρέπεται να έχουμε γνώμη… Άλλωστε, παίρνουμε παράδειγμα πειθαρχίας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, που αποτελείται από μαρξιστές, λενινιστές, τροτσκιστές, σταλινικούς, μαοϊκούς και ό,τι αριστερό βάλει ο νους σας, αλλά μόλις στρατεύθηκαν στην κυβέρνηση κάνουν και αυτοί τα βλήματα!

ΞΕΚ: Τουλάχιστον, όταν το βράδυ σήμανε σιωπητήριο και κλείσατε τα μάτια σας, δεν νιώσατε κάποιες ενοχές;

ΒΛΗΜΑ: Α, μπα!… Ο χοντρός μας είπε πως απλώς ερχόμαστε σε επαφή με το σώμα του εχθρού προκαλώντας μια απλή παράπλευρη απώλεια ενώ ο κοντός μας διαβεβαίωσε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη μέσω των προσεχών εκλογών…

ΞΕΚ: Συγγνώμη αλλά.. δεν βρέθηκε ούτε ένα βλήμα να ζητήσει εξηγήσεις για το ότι σας προορίζουν κατά παιδιών;

ΒΛΗΜΑ: Πριν προλάβει κάποιο βλήμα να θέσει το θέμα, έσπευσε ο κοντός να μας καθησυχάσει ότι είμαστε αριστερά βλήματα, άρα καταξιωμένα από την Ιστορία, «τέκνα της ανάγκης και ώριμα τέκνα της οργής» -όπως είπε με ποιητικό τόνο και προφορά αμερικάνικη- και ότι ο ρόλος μας θα εκτιμηθεί κάποια στιγμή από το παγκόσμιο επαναστατικό κίνημα του αύριο με προοπτική την αταξική κοινωνία σε σχέση με το διεθνιστικό μας καθήκον το οποίο, λέει…

ΞΕΚ: Και μια τελευταία ερώτηση: Ο κ Βασίλης Παπαδόπουλος, Πόντιος, φίλος του υπερ-Πόντιου Ιβάν Σαββίδη, με εταιρεία κατασκευής φυσιγγίων στο Κιλκίς, είναι μεσάζων όπως ισχυρίζεται ο Κούλης ή ένας απλός εκπρόσωπος-μεταφορέας-αχθοφόρος;

ΒΛΗΜΑ: Καλά, ρε φίλε… Για τόσο βλήμα με πέρασες;

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.