Ειδησεογραφικό site

Εμφύλιος πόλεμος Τσίπρα-Σκουρλέτη

101

Ο Αλέξης Τσίπρας κατά την διάρκεια της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος τόνισε ότι θα πρέπει όλοι να είναι πιο προσεκτικοί στις δημόσιες τοποθετήσεις τους καθώς πολλά θέματα παρερμηνεύονται και τροφοδοτούν την εσωστρέφεια στον ΣΥΡΙΖΑ.
Η αναφορά αυτή ερμηνεύθηκε από κάποιους ως ευθεία βολή εναντίον του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη. Λίγες μέρες μετά την συνέντευξη του πρώην πρωθυπουργού στο Συνέδριο των Δελφών όπου είχε πει ότι «έχω αποφασίσει ότι πρέπει να προχωρήσουμε μπροστά. Είναι μια απόφαση ειλημμένη, δεν αφορά πρόσωπα, αφορά πολιτικές. Αγαπώ και εκτιμώ όλους τους συντρόφους μου, παλιούς και καινούργιους. Όμως, εγώ αντιλαμβάνομαι ότι στους ηγέτες αναλογεί να παίξουν κάποια στιγμή έναν ρόλο ιστορικό και πρέπει να ξεπεράσουν τις προσωπικές αγάπες ή τους θυμούς και να προχωρήσουν μπροστά» ο Πάνος Σκουρλέτης εμφανίστηκε να λέει ότι «προσωπικά, αλλά νομίζω και συνολικά, ο χώρος μας ποτέ δεν υιοθέτησε τα μοντέλα των προσωποπαγών κομμάτων».
Ο Αλέξης Τσίπρας έβαλε και το θέμα του Δημήτρη Παπαδημούλη λέγοντας ότι τέτοιου είδους θέματα δεν βοηθούν την εικόνα του κόμματος.

Τα σχόλια είναι κλειστά.