Ειδησεογραφικό site

Eμφύλιος για το μΕΡΤικό της τηλεόρασης

247

Πρωταγωνιστικό ρόλο στον χώρο των σκανδάλων έχει αποκτήσει το παραμάγαζο του Παππά και του Καλφαγιάννη. Το ευαγές ίδρυμα της Αγίας Παρασκευής το μόνο που παράγει το τελευταίο διάστημα είναι σκάνδαλα, ίντριγκες, συγκρούσεις, παραδιοίκηση και βεβαίως πολλές παραιτήσεις.
Η σύγκρουση Παππά Τζανακόπουλου για τον έλεγχο της ΕΡΤ έχει προκαλέσει εμφύλιο στις αντιμαχόμενες φατρίες με αποτέλεσμα η οσμή των σκανδάλων να πνίγει ακόμα και το Μαξίμου.
Καταπέλτης για το παραμάγαζο του Νίκου Παππά ήταν η έκθεση του εντεταλμένου συμβούλου που περιγράφει με λεπτομέρειες το όργιο διασπάθισης δημοσίου χρήματος και την παραδιοίκηση που συντελείται στην ΕΡΤ. Μετά τη διαρροή της Έκθεσης, ο Βασίλης Ταλαμάγκας, διευθυντής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, παραιτήθηκε γιατί δεν άντεχε τις συγκρούσεις των φατριών και κυρίως τις σκανδαλώδεις αναθέσεις εξωτερικών παράγωγων.
Ο Νίκος Παππάς διευρύνοντας τις αρμοδιότητές του μοίρασε και εκατομμύρια σε διάφορες ΠΑΕ για τηλεοπτικά δικαιώματα με αποτέλεσμα να στοιχίζει η αναμετάδοση ενός αγώνα επαρχιακής ΠΑΕ τριπλάσια ποσά απ’ ό,τι η Ρεάλ.
Εκτός από τη σκανδαλώδη σύμβαση για τα τηλεοπτικά δικαιώματα με διάφορες ΠΑΕ, στήθηκε ένας χορός εκατομμυρίων και με τα συνεργεία αναμετάδοσης των αγώνων.
Η απαξιωμένη ΕΡΤ αρχίζει πλέον να εκνευρίζει και τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος καταλογίζει ευθύνες στον Νίκο Παππά για το κατάντημα της Δημόσιας Ραδιοηλεόρασης αλλά και για την ανύπαρκτη τηλεθέαση των κρατικών καναλιών.
Στο Μαξίμου έχουν καθαρή εικόνα και για τα σκάνδαλα που συντελέστηκαν στη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα έχουν δουλειά στα δικαστήρια για πολλά χρόνια μέχρι να ξεκαθαρίσει δικαστικά το μεγάλο πλιάτσικο που έγινε στο ευαγές ίδρυμα της Αγίας Παρασκευής

Τα σχόλια είναι κλειστά.