Ειδησεογραφικό site

Ελεύθερος ο Ριχάρδος- Τι δήλωσε μετά την αποφυλάκισή του

313

Αποφυλακίστηκε πριν από λίγο ο Ριχάρδος από τις φυλακές Ναυπλίου, αφού κατέβαλε την εγγύηση των 200.000 ευρώ.

Οι δημοσιογράφοι του ζήτησαν να κάνει μια δήλωση.

«Σας παρακαλώ. Είμαι 15 ημέρες χωρίς να έχω κάνει τίποτα παράνομο. Θέλω να πάω σπίτι μου θέλω να πάω στους ανθρώπους που με αγαπάνε, στα μαγαζιά μου που έχουν ιδιαίτερη μεταχείριση χωρίς καμία εκμετάλλευση θα σας περιμένουν, για οτιδήποτε άλλο με τους δικηγόρους μου. Νομίζω καταλαβαίνετε» δήλωσε ο γνωστός ενεχυροδανειστής ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητο του Αλέξη Κούγια και αναχώρησαν για Αθήνα.

Δείτε το βίντεο από το argonafplia.gr

Στον ενεχυροδανειστή και τον φερόμενο ως συναρχηγό του κυκλώματος επιβλήθηκαν επίσης οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα. Στους υπόλοιπους έξι που επίσης αποφυλακίστηκαν επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι χωρίς εγγυοδοσία. Στη φυλακή παραμένει ο Τούρκος φερόμενος ως συναρχηγός του κυκλώματος ο οποίος δεν έχει συγκεντρώσει ακόμη το ποσό της εγγύησης για την αποφυλάκισή του.

Όπως έχει γίνει γνωστό από χθες, ο Ριχάρδος θα αφεθεί σήμερα ελεύθερος από το Δικαστικό Συμβούλιο με περιοριστικούς όρους. Με την ίδια απόφαση θα αφεθεί ελεύθερος και ένας ακόμα συγκατηγορούμενός του στην υπόθεση της λαθρεμπορίας χρυσού, που φέρεται ως υπαρχηγός του κυκλώματος μετά την κατάρρευση της κατηγορίας λόγω παραλείψεων κατά το στάδιο της προανάκρισης.

Ο συνήγορος του κ. Ριχάρδου, Αλέξης Κούγιας έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της 14ης Δεκεμβρίου 2018 στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου όπου εκρατείτο ο πελάτης του ενεχυροδανειστής Ριχάρδος Μυλωνάς. Λίγο πριν την είσοδο του στο κατάστημα των φυλακών ο κ. Κούγιας τόνισε πως η Δικαιοσύνη έχει την δυνατότητα να διορθώνει κάθε λάθος της. Δεν πρέπει να χρησιμοποιεί η Εκτελεστική εξουσία την Ποινική Δικαιοσύνη για δημιουργία εντυπώσεων για πολιτικά πρόσωπα και για επιχειρηματίες. Να μην τολμούν κάποιοι, είπε, προκειμένου να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη να χρησιμοποιούν την δικαιοσύνη. Να παύσουν οι παρεμβάσεις της πολιτικής εξουσίας.

Δείτε σε αυτή την ανάρτηση το βίντεο του ΑΡΓΟΝΑΥΠΛΙΑ Tv με τις σημερινές δηλώσεις Αλέξη Κούγια.

Φωτογραφίες: SOOC

Πηγή: Κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού: Αποφυλακίστηκε ο Ριχάρδος-Τι δήλωσε [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.