Ειδησεογραφικό site

Εκτός φυλακής ο Κουφοντίνας για την Πρωτοχρονιά – Για σκάνδαλο μιλούν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης

105

«Σκάνδαλο η άδεια», γράφουν τα τουρκικά ΜΜΕ  – «6η φορά άδεια στον δολοφόνο των Τούρκων διπλωματών», γράφει στον τίτλο της η εφημερίδα Sabah

«Απόφαση σκάνδαλο», χαρακτηρίζουν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης την χορήγηση νέας άδειας στον δολοφόνο της 17Ν, Δημήτρη Κουφοντίνα, θυμίζοντας ότι μεταξύ των θυμάτων του ήταν και Τούρκοι διπλωμάτες. Σήμερα ο «Λουκάς» της 17Ν, θα βρεθεί εκτός φυλακής προκειμένου να περάσει στο σπίτι του την πρωτοχρονιά.

sabac

«6η φορά άδεια στον δολοφόνο των Τούρκων διπλωματών», γράφει στον τίτλο της η εφημερίδα Sabah.

«Σκανδαλώδης απόφαση στην Ελλάδα» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ του CNN Turk, που αναφέρει: «ο Δημήτρης Κουφοντίνας, της τρομοκρατικής οργάνωσης 17ης Νοέμβρη, ο οποίος σκότωσε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων και Τούρκων διπλωματών παίρνει για άλλη μια φορά τετραήμερη άδεια από την φυλακή όπου κρατείται στην Ελλάδα».

cnnturk

Η ιστοσελίδα της Hurriyet γράφει ότι στην Ελλάδα το αρμόδιο συμβούλιο φυλακών για την έγκριση των αδειών σταθμίζει κατά πόσον ο κρατούμενος πληροί της προϋποθέσεις που ορίζει ο νόμος για τη συμπλήρωση των πραγματικών χρόνων έκτισης της ποινής και τη συμπεριφορά του στη φυλακή και όχι τα εγκλήματα που διέπραξε.

Το δίκτυο NTV, γράφει στον τίτλο του άρθρου του, «νέα άδεια στον εκτελεστή της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη».

Στο ρεπορτάζ της η ιστοσελίδα «Star», υπενθυμίζει ότι η μεταφορά του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές του Βόλου έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βρετανία, αλλά και την Τουρκία.

star_16

Τα σχόλια είναι κλειστά.