Ειδησεογραφικό site

Εκρηκτική άνοδος της επισκεψιμότητας του Moneypress.gr

49

Σε έναν νέο ισχυρό παίκτη της διαδικτυακής οικονομικής ενημερωτικής «πιάτσας», εξελίσσεται το Moneypress.gr , το δίδυμο «αδερφάκι» του Lykavitos.gr.

Η άνοδος που κατέγραψε το Moneypress.gr, το δίμηνο Απρίλιος – Μάιος ήταν κυριολεκτικά «εκρηκτική» αφού έφτασε τα 3,5 εκατομμύρια προβολές σελίδας (pageviews) και ξεπέρασε το 1.000.000 μοναδικούς επισκέπτες (unique visitors).

Αποτελεί μια ενημερωτική επιλογή που αξίζει να δοκιμάσετε, αφού συνδυάζει ΕΓΚΥΡΗ οικονομική και πολιτική αρθρογραφία αλλά και χρηστικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα μας (Εργασία Φορολογία, Επενδύσεις κ.λ.π.)

Το Moneypress ανήκει (όπως και ο Lykavitos.gr) στην ΗΤ PRESS ONLINE IKE*

 

HT Press Online αποτελεί την καθημερινή απάντηση σε όσους θεωρούν πως η Νέα Εποχή των Media και οι Ηλεκτρονικές Εκδόσεις, αδυνατούν να συνδυάσουν την παραδοσιακή ποιοτική ενημέρωση, την άποψη αλλά και την αποκαλυπτική – ερευνητική δημοσιογραφία.

•Η HT Press Online, η οποία ιδρύθηκε στις αρχές του 2014 και έχει την δημοσιογραφική διαχείριση και εμπορική εκμετάλλευση πέντε πολύ γνωστών ιστοτόπων, φιλοδοξεί να διαδραματίσει κεντρικό ρόλο στην μετάβαση της Δημοσιογραφίας και των Εκδόσεων της χώρας μας στην Digital Eποχή.

•Με περισσότερους από 200.000 μοναδικούς επισκέπτες καθημερινά και με χιλιάδες ακόλουθους στα social media, αποτελεί μια από τις πλέον αναπτυσσόμενες εταιρείες Ηλεκτρονικών Εκδόσεων.

•Η HT Press Online παράλληλα μέσα από το πιο ισχυρό brand της, τον πολύ γνωστό ιστότοπο Lykavitos.gr παρεμβαίνει αλλά και διαμορφώνει εξελίξεις

Τα σχόλια είναι κλειστά.