Ειδησεογραφικό site

Εκπρόσωπος συλλαλητηρίου Αθήνας: Ο κόσμος θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο

80

Απευθύνοντας έκκληση προς όλους τους Έλληνες πολίτες να κατέβουν στο Σύνταγμα στις 4 του Φλεβάρη για το συλλαλητήριο, ο Στέργιος Καλόγηρος, εκπρόσωπος και μέλος της συντονιστικής επιτροπής για τη διοργάνωσή του, εκτίμησε ότι στην Αθήνα ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο.

«Εγώ περίμενα 200.000 μάξιμουμ κόσμο στη Θεσσαλονίκη. Ο κόσμος σε θέματα εθνικά κατεβαίνει στους δρόμους. Εχει κοινό μήνυμα και πιστεύω ότι ο κόσμος θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο. Θα είναι κοντά μας η ΚΕΔΕ με όλους τους δήμους της χώρας, που σημαίνει ότι θα έρχονται λεωφορεία με κόσμο από άλλα μέρη της Ελλάδας και έχουμε κοντά μας και τα ορθόδοξα χριστιανικά σωματεία», είπε ο ίδιος, μιλώντας στον Σκάι.

Στο ερώτημα εάν υπήρχε πολιτική σκοπιμότητα αλλά και για το ποιοι είναι οι διοργανωτές των συλλαλητηρίων απάντησε: «Πολιτική σκοπιμότητα δεν υπάρχει. Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ήταν ένα θαύμα, ξεκίνησε από δύο απλούς πολίτες μέσω Facebook. Στην Αθήνα, επειδή θα ξεφύγει από πλευράς κόσμου δεν μπορούσε ένα ή δύο άτομα να οργανώσουν το συλλαλητήριο, έτσι αποφασίστηκε να είναι υπό την αιγίδα των παμακεδονικών ενώσεων όλης της υφηλίου».
Ο κύριος Καλόγηρος κατέληξε, λέγοντας: «Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξουν κάποιοι χαιρετισμοί, προσκαλώ και τον Αρχιεπίσκοπο να έρθει να ευλογήσει το συλλαλητήριο και περιμένω να έρθουν και κάποιους ιεράρχες που θα προκαλέσουν αίσθηση».

Τα σχόλια είναι κλειστά.