Ειδησεογραφικό site

Εικόνες σοκ από ναυάγιο φέρι μπόουτ: Επιβάτες γατζώνονται στα κάγκελα

2.492

Το ναυάγιο συνέβη σήμερα στον πορθμό του Σελαγιάρ στην Ινδονησία και η επιχείρηση διάσωσης είναι ακόμα σε εξέλιξη – Σύμφωνα με πληροφορίες, τα σωσίβια δεν επαρκούσαν για όλους τους επιβάτες

Τρομοκρατημένοι επιβάτες ενός φερι μπόουτ στην Ινδονησία βρέθηκαν σήμερα στο παγωμένο νερό όταν το σκάφος στο οποίο επέβαιναν βυθίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά, εξαιτίας ενός ρήγματος που δημιουργήθηκε στο κάτω μέρος του.

Το ναυάγιο συνέβη στον πορθμό του Σελαγιάρ, ανοικτά της Ινδονησίας το πρωί της Τρίτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το KM Lestari μετέφερε 139 επιβάτες και εκτελούσε το δίωρο δρομολόγιο που ενώνει την Μπίρα, στο νησί Σουλαγουέζι, με την Παματάτα, στο νησί Σελαγιάρ.

Περίπου 15 λεπτά πριν φτάσει στο λιμάνι της Παματάρα, το σκάφος άρχισε να μπάζει νερά και να βυθίζεται με αστραπιαίο ρυθμό.

Rafa Razfa@RRazfa

Detik2 tenggelam ya kapal km sinar lestari di perairan selayar @tvOneNews alhamdulillah tdk ada korban jiwa

Στις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν με τα κινητά τους επιβάτες, κόσμος εμφανίζεται γαντζωμένος στα κάγκελα να καλεί σε βοήθεια, φορώντας τα σωσίβια που τους έχει δώσει το πλήρωμα.

Αναφορικά με τα σωσίβια, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που αναφέρουν ότι δεν επαρκούσαν για όλους τους επιβάτες του σκάφους.

ferry-mesa-2
ferry-mesa-3

Προτού καταφθάσουν τα σκάφη διάσωσης, αρκετοί επιβάτες είχαν βρεθεί στο νερό, μαζί τους και οχήματα που μετέφερε το φέρι μπόουτ.

Η επιχείρηση διάσωσης είναι ακόμα σε εξέλιξη, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

ferry-mesa
ferry-mesa-1

IG : Daeng Info@Daeng_Info

Suasana kepanikan penumpang di dalam kapal feri KM. Lestari Maju dari pelabuhan Bira, Bulukumba menuju Selayar yg nyaris tenggelam di perairan Selayar sekitar Pa’bakdilang, dekat pelabuhan Pamatata Selayar selasa siang (3/7), belum ada info resmi korban akibat kejadian ini

Τα σχόλια είναι κλειστά.