Ειδησεογραφικό site

Έφοδος και συλλήψεις σε νυχτερινά κέντρα για τους χώρους στάθμευσης

150
Στη σύλληψη έξι ατόμων, τεσσάρων παρκαδόρων και δύο υπευθύνων, προχώρησε η αστυνομία, μετά από έφοδο που πραγματοποίησαν ειδικά κλιμάκια σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης.

Τα κλιμάκια της αστυνομίας πραγματοποίησαν έλεγχο για τις παράνομες θέσεις στάθμευσης που καταλαμβάνουν τα κέντρα διασκέδασης, προχωρώντας στη σύλληψη τεσσάρων Ελλήνων και δύο αλλοδαπών.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:
«Στο πλαίσιο διενέργειας ελέγχων, για την περιστολή της δραστηριότητας ατόμων που καταλαμβάνουν αυθαίρετα δημόσιους χώρους και τμήματα οδών και πεζοδρομίων για την εξασφάλιση θέσεων στάθμευσης πελατών καταστημάτων, πρώτες πρωινές ώρες της 8-7-2018, πραγματοποιήθηκε από τις Ομάδες Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, εξόρμηση σε κέντρα διασκέδασης και καταστήματα παρεμφερούς είδους στην περιοχή του Κέντρου Αθηνών και της Καλλιθέας.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω ελέγχων, συνελήφθησαν έξι (6) άτομα (-4- ημεδαποί και -2- αλλοδαποί), εκ των οποίων οι τέσσερις (4) εργάζονταν ως παρκαδόροι και οι δυο (2) ως προσωρινά υπεύθυνοι καταστημάτων.

Ειδικότερα, οι ανωτέρω έναντι χρηματικού αντιτίμου και χωρίς την έκδοση φορολογικού παραστατικού (απόδειξη), παραλάμβαναν τα οχήματα των πελατών, που προσέρχονταν στα καταστήματα και στάθμευαν αυτά σε οδούς, πεζοδρόμια κ.λπ. δημόσιους χώρους, τους οποίους καταλάμβαναν αυθαίρετα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (8-7-2017), στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Παράλληλα ενημερώθηκαν λοιπές συναρμόδιες υπηρεσίες (οικείοι Ο.Τ.Α., Σ.Δ.Ο.Ε. και Ε.Ο.Τ.), προκειμένου να επιβάλουν κατά περίπτωση τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα».

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση της αστυνομίας:

par1
p3
par4
par2

Τα σχόλια είναι κλειστά.