Ειδησεογραφικό site

Εφιάλτης για επιχειρηματία στα Πατήσια: Τον έλουσαν με εύφλεκτο υλικό;

41

Του έστησαν καρτέρι έξω από το σπίτι του και αφού δεν βρήκαν χρήματα εντός της οικίας του τον οδήγησαν στα γραφεία της εταιρείας του στον Άλιμο – Κράτησαν ομήρους δύο υπαλλήλους και με την απειλή όπλων τους ανάγκασαν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια τριών αδίκαστων κακοποιών έζησε το βράδυ της Πέμπτης ένας 41χρονος επιχειρηματίας με τους δράστες να του έχουν στήσει καρτέρι ακριβώς έξω από το σπίτι του στα Πατήσια.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει έως τώρα γνωστά από την Αστυνομία, τρεις άγνωστοι με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους είχαν στήσει ενέδρα περίμεναν τον ιδιοκτήτη φορολογικού γραφείου και εκπρόσωπο εταιρεία να εμφανιστεί. Ο επιχειρηματίας με το που βγήκε από το τζιπ του και κατευθύνθηκε προς το σπίτι του δέχθηκε την επίθεση των ληστών που υπό την απειλή όπλων τον οδήγησαν μέσα στο σπίτι, το οποίο έψαξαν χωρίς όμως να βρουν τα χρήματα που ήθελαν.

Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ο επιχειρηματίας ισχυρίζεται στους αστυνομικούς οι δράστες τον περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό και τον απείλησαν πως να τον κάψουν ζωντανό αν δεν τους αποκάλυπτε πού είχε χρήματα.

Στη συνέχεια, τον υποχρέωσαν πάλι υπό την απειλή των όπλων να μπει στο τζιπ ιδιοκτησίας του και μετέβησαν στα γραφεία της εταιρείας του στον Άλιμο, ενώ ένα άλλο αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε συνεργός τους τους ακολουθούσε.

Στον Άλιμο, ακινητοποίησαν τον φύλακα της εταιρείας και μια υπάλληλο που βρίσκονταν εκεί, υποχρέωσαν τους τρεις ομήρους να ανοίξουν δύο χρηματοκιβώτια τα οποία άδειασαν, παίρνοντας 100.000 ευρώ, και μετά επιβίβασαν τον επιχειρηματία και τους άλλους δύο υπαλλήλους στο αυτοκίνητο του επιχειρηματία και πήγαν στην Νέα Φιλαδέλφεια, στην οδό Κηφισού συγκεκριμένα, όπου τους άφησαν ελεύθερους.

Λίγο αργότερα, βρέθηκαν καμμένα στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, στις οδούς Μαραθώνος και Σεβαστείας, το τζιπ του επιχειρηματία και το αυτοκίνητο των δραστών, οι οποίοι είχαν γίνει άφαντοι και αναζητούνται.

Έρευνες για την υπόθεση διενεργεί η ασφάλεια Αττικής.


Φωτογραφία της στιγμής που τα δύο αυτοκίνητα καίγονται από το filadelfia-xalkidona.gr 

Τα σχόλια είναι κλειστά.