Ειδησεογραφικό site

«Εδώ δεν είναι κομμωτήριο!» -Η επίθεση του προέδρου της Προανακριτικής στη Θεοδώρα Τζάκρη

120

Την αντίδραση του προέδρου της προανακριτικής επιτροπής, Σταύρου Κελέτση, προκάλεσαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι συνεχείς διακοπές από τη Θεοδώρα Τζάκρη κατά την εξέταση του μάρτυρα Χρήστου Καλογρίτσα, με αποτέλεσμα ο κ. Κελέτσης να της πει «εδώ δεν είναι κομμωτήριο», ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στην αίθουσα!

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησαν τον πρόεδρο της επιτροπής για αήθη, σεξιστική επίθεση κατά της κυρίας Τζάκρη και ο κ. Κελέτσης στο τέλος ανακάλεσε. Πράγματι, η επίθεση του κ. Κελέτση ήταν απαράδεκτη και σεξιστική και θα έπρεπε να είχε ζητήσει συγγνώμη από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Καλογρίτσας και Τζάκρη είχαν έναν διάλογο και πριν από την έναρξη της συνεδρίασης. Όπως μετέφεραν μάρτυρες, όταν η κυρία Τζάκρη είδε τον κ. Καλογρίτσα στον διάδρομο είπε «σας βλέπουμε καλά στην υγεία σας σήμερα. Χαιρόμαστε πολύ», για να δεχθεί την απάντηση: «Με όσα σκοπεύω να πω δεν νομίζω ότι θα χαίρεστε για πολύ»

Ας σημειωθεί ότι δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Τζάκρη και ο Παύλος Πολάκης, ως μέλη της προανακριτικής επιτροπής, προσπαθούν να κοντράρουν τους μάρτυρες κατηγορίας και ειδικά τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος κατέθεσε στοιχεία για στενές επαφές με την τότε κυβέρνηση και τον υπουργό Νίκο Παππά, για τη δημιουργία φιλικών ΜΜΕ.

Στην χθεσινή του κατάθεση, ο κ. Καλογρίτσας είπε ότι δάνειζε χρήματα στην «ομάδα Παππά» για συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, καθώς και ότι έδινε χρήματα σε αρκετά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ανέφερε, επίσης, ότι υπήρχε κοινή συμφωνία με την πλευρά Παππά προκειμένου να υπάρχουν εικονικά οι προϋποθέσεις συμμετοχής της εταιρείας στον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών.

Τα πνεύματα με τη Θεοδώρα Τζάκρη οξύνθηκαν, σύμφωνα με τις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο κ. Καλογρίτσας δέχθηκε έντονη κριτική από τη βουλευτή ότι «παριστάνει τον εργολάβο των δήθεν αριστερών πεποιθήσεων» και ότι «η μόνη του έγνοια είναι να κρατήσει τα 3 εκατ. εμπλέκοντας έτσι ολόκληρη παράταξη». Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κυρία Τζάκρη φέρεται να ρώτησε τον κ. Καλογρίτσα τι ζητά από την κυβέρνηση για να καταθέσει «όλα αυτά τα ευφάνταστα που σκαρφίστηκε με καθυστέρηση 4 ετών»

Τα σχόλια είναι κλειστά.