Ειδησεογραφικό site

Δείπνο Μελάνια-Ντόναλντ Τραμπ βάζει «φρένο» στις φήμες χωρισμού

President Donald Trump, right, followed by first lady Melania Trump, enter the Trump International Hotel, Saturday, Feb. 10, 2018, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
34

Τα προβλήματα στη σχέση τους φαίνεται πως επιχειρούν να λύσουν ο Ντόναλντ Τραμπ και η Μελάνια, πηγαίνοντας για ένα δείπνο για δύο στην Ουάσινγκτον.

Το ζευγάρι εθεάθη στην πόλη, να απολαμβάνει ένα γεύμα στο Trump International Hotel το Σάββατο.

Ο Τραμπ διακρίνεται να κατευθύνεται με τα πόδια προς το εστιατόριο, φορώντας ένα μαύρο παλτό πάνω από το κοστούμι του και τα μαύρα παπούτσια. Η Μελάνια ακολουθεί κατά πόδας και αυτή με ένα total black λουκ.

Πολλοί φυσικά έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες το διάσημο ζευγάρι με τον Τραμπ να συγκεντρώνει τα περισσότερα βλέμματα και να μην αρνείται σε κανέναν μία φωτογραφία.

Να σημειωθεί πως οι εμφανίσεις των δυο τους είναι πολύ σπάνιες τον τελευταίο καιρό, μετά τους ισχυρισμούς την πρώην πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, πως έλαβε 130.000 δολάρια λίγο πριν τις εκλογές του 2016, για να μην μιλήσει για τη σχέση της με τον Αμερικανό Πρόεδρο.

Η εικαζόμενη σεξουαλική συνάντησή τους πραγματοποιήθηκε μόλις 4 μήνες μετά την γέννηση του γιου του Μπάρον και ο Λευκός Οίκος, φυσικά, διέψευσε την ιστορία της.

Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου, η Μελάνια δεν συνόδευσε το σύζυγό της στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας την τελευταία στιγμή. Αντ αυτού, επέλεξε να περάσει το χρόνο της στο Mar-a-Lago.

Τα σχόλια είναι κλειστά.