Ειδησεογραφικό site

Διπλή δολοφονία στην Κύπρο: Στο ίδιο υπνοδωμάτιο βρέθηκαν τα πτώματα – Σήμερα η κηδεία

110

Ο 60χρονος καθηγητής βρέθηκε στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι και η 59χρονη σύζυγός του, στο κρεβάτι

Πηγές της ανακριτικής ομάδας που διερευνά την διπλή δολοφονία της περασμένης Πέμπτης στη Λευκωσία, διαψεύδουν δημοσιεύματα, διαδικτυακών Μέσων σύμφωνα με τα οποία τα δύο θύματα βρέθηκαν δολοφονημένα σε διαφορετικά δωμάτια. Και τα δύο πτώματα εντοπίστηκαν στο υπνοδωμάτιο. Ο 60χρονος καθηγητής βρέθηκε στο πάτωμα δίπλα από το κρεβάτι και η 59χρονη σύζυγός του, στο κρεβάτι.

Σήμερα θα τελεστεί η κηδεία τους στις 15:30 στον Ιερό Ναό του Τιμίου Σταυρού στο Στρόβολο.

Αν και έχουν περάσει έξι μέρες από τη δολοφονία δεν έχει γίνει καμία σύλληψη, ενώ ο 15χρονος γιος του ζευγαριού δεν έχει δώσει κατάθεση παρά το ότι ήταν ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας.

Όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, «θα συνεχιστεί ο κύκλος των καταθέσεων, θα αξιολογηθούν αυτές οι καταθέσεις και θα αποφασιστεί από τους ανακριτές ο χρόνος λήψης της συγκεκριμένης κατάθεσης».

Οι ανακριτές της υπόθεσης ενημέρωσαν χθες τον Γενικό Εισαγγελέα για το ανακριτικό έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Νομική Υπηρεσία.«Ενημερωθήκαμε για το ανακριτικό έργο που έγινε μέχρι σήμερα, το οποίο θα συνεχιστεί με εντατικούς ρυθμούς», είχε δηλώσει χθες ο Γενικός Εισαγγελέας Κώστας Κληρίδης μετά το τέλος της σύσκεψης.

Τα σχόλια είναι κλειστά.