Ειδησεογραφικό site

Δημοσιογράφος: Ο Σπέισι έβαλε το χέρι του στο παντελόνι του γιου μου και άρπαξε τα γεννητικά του όργανα

63

Από τη στιγμή που ξέσπασε το σκάνδαλο με τον Κέβιν Σπέισι, οι κατηγορίες σε βάρος του πολλαπλασιάζονται διαρκώς.

Αυτή τη φορά, μία δημοσιογράφος κατήγγειλε ότι ο γιος της, όταν ήταν 18 ετών, έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης από τον ηθοποιό, σε μπαρ στη Μασαχουσέτη.

Η Χέδερ Ούνρου, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, δήλωσε ότι ο Σπέισι κέρασε ποτό τον γιο της και αφού τον μέθυσε «έχωσε το χέρι του μέσα στο παντελόνι του γιου μου και άρπαξε τα γεννητικά του όργανα». Πρόσθεσε ότι ο ηθοποιός κάλεσε τον γιο της σε πάρτι, αλλά εκείνος έφυγε τρέχοντας από το μπαρ, όταν ο Σπέισι πήγε στην τουαλέτα. Ηδη, σύμφωνα με την ίδια, γίνεται έρευνα για το περιστατικό.

«Ντροπή σου για αυτό που έκανες στον γιο μου. Οι πράξεις σου είναι εγκληματικές», είπε κλαίγοντας η δημοσιογράφος, σύμφωνα με το BBC. Το περιστατικό που κατήγγειλε συνέβη το 2016 και περιέγραψε ότι ο γιος της πανικοβλήθηκε και πάγωσε με την κίνηση του Σπέισι. Αμέσως είπε στην οικογένειά του τι είχε συμβεί.

Η Ούνρου δήλωσε ακόμη ότι συμβουλεύτηκε τον τοπικό σερίφη, ο οποίος τότε την είχε προτρέψει να κάνει καταγγελία. Τελικά αυτό έγινε την προηγούμενη εβδομάδα.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.