Ειδησεογραφικό site

Δημήτρης Καμμένος: Σημαιοφόροι με κλήρωση σημαίνει αφανισμός των αρίστων!

66

Οξεία κριτική για την απόφαση του υπουργείου Παιδείας άσκησε και ο Δημήτρης Καμμένος μέσω της προσωπική του σελίδας στο Facebook.

Ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ με στην πρώτη του ανάρτηση σχολίασε με καυστικό τρόπο: «Σημαιοφόροι με κλήρωση = Aφανισμός των Aρίστων!». Ακολούθησε νέο κείμενο που αναφέρει: «Τι συμβολίζει η Σημαία μας ; Η σημαία μας, το ιερότερο σύμβολο του Έθνους, περικλείει στις πτυχές της τους αγώνες, τις θυσίες και τις μαρτυρίες της ελληνικής ψυχής, εκφράζει την εθνική μας ενότητα, τη θρησκευτική μας πίστη, ενσαρκώνει τα οράματα του λαού μας για ελευθερία και δημοκρατία, εμπνέει και μεταμορφώνει τους πολεμιστές σε ήρωες και μας ωθεί μπροστά, μόνο σε νικηφόρες μάχες.

Η σημαία δίνει υλική υπόσταση στην έννοια του Έθνους και σε αυτή οι στρατευμένοι ορκίζονται πίστη και αφοσίωση στην πατρίδα. Είναι προφανώς το σύμβολο της Αριστείας. Ποιός θα πρέπει να φέρει την Σημαία; O Άριστος ή ο κληρωτός;»

Τέλος, ακολούθησε νέα ανάρτηση με φωτογραφίες ελλήνων Ολυμπιονικών, τυλιγμένοι με την ελληνική σημαία και το εξής σχόλιο «Εδώ ορισμένοι Έλληνες τους οποίους ευνόησε η τυχη στην κλήρωση, και σήκωσαν την Ελληνική Σημαία».

Τα σχόλια είναι κλειστά.