Ειδησεογραφικό site

Δικηγόρος πατέρα Δώρας: «Δεν έπρεπε να βγει να μιλήσει στα κανάλια»

77

Για την πορεία των ερευνών και τις δηλώσεις του πατέρα της άτυχης Δώρας τις ημέρες μετά από την άγρια δολοφονία μίλησε το βράδυ της Πέμπτης ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας.

«Είπε την αλήθεια» δήλωσε ο κ. Λύτρας κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης στον Alpha.

Την ίδια ώρα, ερωτηθείς για τις σχέσεις του Κώστα Ζέμπερη με τον πατέρα της ο δικηγόρος απάντησε: «Είχε να μιλήσει με την κόρη του εννέα μήνες». Παράλληλα είπε ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνάντησής τους, παρών ήταν και ο αδελφός της εφοριακού.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, η 32χρονη Δώρα Ζέμπερη φέρεται να είπε στον πατέρα της ότι έχει κάποια προβλήματα με τη δουλειά. «Μπορεί να έκανε λάθος με τη λίστα Λαγκάρντ» ανέφερε ο κ. Λύτρας, σχολιάζοντας τις πρώτες δηλώσεις του Κώστα Ζέμπερη, ο οποίος είχε ζητήσει από την εφορία να αποκαλύψει ποιες υποθέσεις χειριζόταν η κόρη του.

«Είμαι εναντιωμένος που έβγαινε και μίλαγε. Δεν πρέπει να λύσουν τα οικογενειακά τους προβλήματα στα κανάλια» ανέφερε επίσης ο κ. Λύτρας, συμπληρώνοντας: «Ο πατέρας με αυτές του τις δηλώσεις μπήκε στο κάδρο των υπόπτων… Μόνος του πήγε και είπε ότι πέρασε από εκεί το σημείο. Δυστυχώς το είπε στα κανάλια και μετά κατέθεσε στην αστυνομία».

Εξήγησε επίσης ότι η αστυνομία δεν είχε καταφέρει να βρει τον πελάτη του και μόλις τον εντόπισε ο Κώστας Ζέμπερης πήγε αμέσως για κατάθεση.

Σχολιάζοντας τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της Δώρας, ο Απόστολος Λύτρας είπε ότι η αστυνομία κάνει πολύ καλά τη δουλειά της και πώς αναμένονται και άλλα στοιχεία, που μπορεί να ρίξουν φως στις έρευνες. Επίσης είπε ότι δεν βοηθά «να υπάρχουν διαρροές». Χαρακτήρισε, μάλιστα, περίεργο το γεγονός ότι η εφοριακός δέχτηκε 14 μαχαιριές.

Ερωτηθείς για το εάν ο Κώστας Ζέμπερης ζητούσε χρήματα από την κόρη του ή αποπλήρωνε δάνειά του η Δώρα -κάτι το οποίο είχε δηλώσει σε συνέντευξή της και η θεία της- ο κ. Λύτρας απάντησε: «Οχι, ο πατέρας είχε πάρει ένα δάνειο για ένα σπίτι στο Γαλάτσι πριν από χρόνια και η κόρη μετά από χρόνια για άλλο σπίτι».

Τα σχόλια είναι κλειστά.