Ειδησεογραφικό site

Δικαίωση για τον μικρό Τέντι: Οι φίλοι του τον ξέχασαν αλλά το ΝΒΑ τον έκανε βασιλιά!

3.024

Ο μικρούλης Τέντι πόζαρε με τους παίκτες και τις μαζορέτες, μ’ ένα χαμόγελο μέχρι τ’ αφτιά

Πριν από μερικές μέρες, η φωτογραφία ενός εξάχρονου αγοριού που καθόταν θλιμμένο το τραπέζι μιας πιτσαρίας, περιτριγυρισμένο από τα άδεια καθίσματα και πιάτα των 32 «φίλων» του που δεν πήγαν στο πάρτι γενεθλίων του, έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Την φωτογραφία μοιράστηκε στο διαδίκτυο η μητέρα του αγοριού, που αισθανόταν οργισμένη για τις μανάδες όλων αυτών των παιδιών που είχε καλέσει στο πάρτι του ο γιος της, και δεν σκέφτηκαν καν να την ενημερώσουν ότι δεν θα πήγαιναν στα γενέθλιά του.

Η στεναχώρια του μικρούλη Τέντι από το Τουσόν της Αριζόνα είναι φυσικά κατανοητή, αφού σίγουρα πληγώθηκε από την αδιαφορία των φίλων του. Η απόφαση ωστόσο της μητέρας να κοινοποιήσει αυτή την επώδυνη εμπειρία του παιδιού της επικρίθηκε από μεγάλη μερίδα των χρηστών του διαδικτύου, με πολλούς να εκφράζουν την άποψη ότι έτσι έκανε τον μικρούλη Τέντι να αισθανθεί χειρότερα, ειδικά δεδομένης της δημοσιότητας που έλαβε το περιστατικό μέσα σε λίγα μόλις 24ωρα.

Η ίδια η μητέρα δήλωσε αργότερα μετανιωμένη για την κοινοποίηση της φωτογραφίας, λέγοντας ότι το έκανε «εν βρασμώ ψυχής». Ωστόσο, η πράξη της είχε και μια θετική συνέπεια: Να προσκληθεί ο γιος της στον πρώτο του αγώνα NBA από την αγαπημένη του ομάδα, τους Phoenix Suns, και να περάσει μια φανταστική μέρα που – ελπίζουμε – θα έσβησε στη μνήμη του την θλιβερή ανάμνηση του μοναχικού του πάρτι.

Ο 6χρονος Τέντι είχε υποδοχή… βασιλιά στον αγώνα των Suns με τους Lakers, με τους παίκτες να του μιλάνε επί ώρα, να του χαρίζουν δωράκια και να φωτογραφίζονται μαζί του.

Η γοητεία όμως του μικρούλη κέρδισε και τις μαζορέτες, που κυριολεκτικά δεν τον χόρταιναν!

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τη μεγάλη μέρα του Τέντι!

mario valadez@MVphotoFox10

Teddy said it was the best day ever! After no one went too his 6th birthday the suns stepped up and had him as there guest for

Casey Taggatz@caseytaggatz

The most popular person in our building tonight!

Τα σχόλια είναι κλειστά.