Ειδησεογραφικό site

Δεξίωση στο Προεδρικό: Τι είπαν Μητσοτάκης- Γεννημάτα

176

Μπορεί τα υγειονομικά μέτρα να ήταν αυστηρά και οι αποστάσεις να τηρούνταν  απολύτως, ωστόσο και φέτος στη δεξίωση της 47ης Επετείου για την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας, δεν έλειψαν τα πηγαδάκια.  Τα θέματα που απασχόλησαν ήταν επικαιρότητας με την πανδημία και τον εμβολιασμό να κυριαρχούν.  Φέτος, η εκδήλωση καλυπτόνταν και με ένα προεδρικό drone.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης δεν  συνοδευόταν από τη σύζυγο του. Έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να γνωρίσει τους γιατρούς των ακριτικών νησιών, πρόσφυγες, εκπροσώπους γυναικείων οργανώσεων και μέλη διαφόρων ΜΚΟ. Έβγαζε όλο το βράδυ φωτογραφίες μαζί τους.

Ο κ. Μητσοτάκης,  είχε ολιγόλεπτη συζήτηση με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά στο κιόσκι. Σύμφωνα με πληροφορίες του Protothema.gr οι δύο τους αναφέρθηκαν σε θέματα πανδημίας ενώ εξέφρασαν την ανησυχία τους για την πορεία της Μετάλλαξης Δέλτα.  Τον  Αλέξη Τσίπρα, συνόδευαν οι πρώην υπουργοί Σπίρτζης και Γεροβασίλη  οι οποιοί μάλιστα είχαν ρόλο «σκηνοθετικό», καθώς κανόνιζαν με ποιον θα φωτογραφηθεί ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ. Δίπλα στον πρώην πρωθυπουργό ήταν και ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαντζουράνης.  Σε κάποια πηγαδάκια,  συζητήθηκε και η στυλιστική επιλογή της Κατερίνας Νοτοπούλου καθώς φορούσε ένα πιο βραδινό φόρεμα ενώ οι περισσότεροι προτίμησαν «κοκτειλ» dress code.

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, συνομίλησε αρκετά με τους προέδρους του δικηγορικού και συμβολαιογραφικού συλλόγου.

Είχε σχηματιστεί και ένα πηγαδάκι «προοδευτικής συμμαχίας» με Μπίστη, Χατζησωκράτη και Ξυδάκη.

Τα σχόλια είναι κλειστά.