Ειδησεογραφικό site

Debate Σαμαρά – Τσίπρα θέλει η Άννα Διαμαντοπούλου!

41

Ντιμπέιτ μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα θέλει η Άννα Διαμαντοπούλου με δηλώσεις της σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Η πρώην υπουργός επισήμανε πως πρέπει επιτέλους να δοθούν τα στοιχεία της διαπραγμάτευσης ώστε να μάθουν όλοι την αλήθεια, ώστε να μην κρύβονται κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση μέσω διαρροών!

«Θα έπρεπε ο πρωθυπουργός να δει έναν – έναν όλους τους πολιτικούς αρχηγούς, να τους παρουσιάσει όλα τα στοιχεία της διαπραγμάτευσης και να εξηγήσει γιατί έχει δίκιο η κυβέρνηση και γιατί έχει άδικο η τρόικα και αυτά τα στοιχεία να δοθούν στην δημοσιότητα επιτέλους, ώστε να τελειώσουμε πια με διαπραγματεύσεις, οι οποίες γίνονται μέσω διαρροών και τέλος να γίνει ένα debate στην τηλεόραση. Το να μιλήσουν ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ο πρωθυπουργός για τη διαπραγμάτευση, ακούγεται ίσως υπερβολικό. Οι διαπραγματεύσεις έχουν ίσως, πάντοτε, τα χαρακτηριστικά των συνομιλιών που δεν γίνονται δημόσια. Θεωρώ ότι δεν πρέπει να υπογραφούν μέτρα και δεσμεύσεις και να πάμε σε μια έντονη προεκλογική περίοδο, μέσα Φεβρουαρίου, που θα διαλύσει τη χώρα…» είπε χαρακτηριστικά.

Τόνισε τέλος πως «…ακόμα και αν γυρίσει η τρόικα, ακόμα και αν υπάρξει μια συμφωνία, η οποία θα είναι πολύ βαριά σε σχέση με αυτά που έλεγε η κυβέρνηση  – σίγουρα θα υπάρξουν καινούργια μέτρα και σίγουρα υπάρχει δημοσιονομικό κενό για το 2015 και το 2016 -, πρέπει να γίνει μια δημόσια παρουσίαση των στοιχείων στον ελληνικό λαό».

Πηγή: parapolitika.gr

Τα σχόλια είναι κλειστά.