Ειδησεογραφικό site

«Τ’ όνομά μου είναι Bond, James Bond»

19

«Τ’ όνομά μου είναι Bond, James Bond», λέει ο Daniel Graig ως πράκτορας 007, σε απόσταση αναπνοής από τα σαρκώδη χείλη της Μόνικα Μπελούτσι.

Ο Sam Mendes, ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας James Bond, με τίτλο «Spectre», έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο teaser του φίλμ. Το video-διάρκειας ενός λεπτού- προβλήθηκε στην αμερικανική τηλεόραση, κατά τη διάρκεια του τελικού του NBA.

«Όταν με κάλεσαν να συμμετέχω στην νέα ταινία του James Bond, νόμιζα ότι θα αντικαθιστούσα την Judi Dench στον ρόλο της M», είχε δηλώσει η Μπελούτσι για τη συμμετοχή της στην ταινία.

 

Η ταινία αναφέρεται σε ένα μυστικό από το παρελθόν του Bond, το οποίο ο διάσημος πράκτορας, όπως ακούγεται στο teaser,  «δεν μπορεί να πει σε κανέναν, γιατί δεν εμπιστεύεται κανέναν». Τις σκοτεινές και αινιγματικές σκηνές των πρώτων δευτερολέπτων του video, διαδέχονται σκηνές δράσης, με μάχες στις Άλπεις, καταδιώξεις με πανάκριβα αμάξια και ανθρωποκυνηγητά.

Στο τέλος του video, ο διάσημος πράκτορας φαίνεται ότι μετά βίας μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία της Ιταλίδας καλλονή, Μόνικα Μπελούτσι.


 

Τα σχόλια είναι κλειστά.