Ειδησεογραφικό site

Daily Mail: Η Μύκονος και η Σαντορίνη θα είναι top προορισμοί το 2015

30

Τρεις είναι οι μεγάλοι παγκόσμιοι προορισμοί για το επόμενο καλοκαίρι και ήδη, μέσα στο χειμώνα, οι μεγάλοι ταξιδιωτικοί πρόκτορες ετοιμάζουν μαζικές κρατήσει. Το Siem Reap στην Καμπότζη, το Fort Lauderdale στη Φλόριντα και η Μύκονος είναι οι πρωταθλητές, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ανάμεσα σε αυτούς τους τρεις έρχονται και μια άλλη τριάδα, επίσης «top» επιλογών: η Σαντορίνη, το Μαϊάμι και η Ταϊλάνδη, όπψς αναφέρει το εξειδικευμένο σάιτ για διακοπές Skycanner.

Για τα ελληνικά νησιά το δημοσίευμα αναφέρει πως έχει γίνει ο αγαπημένος τόπος διακοπών για πολλές διασημότητες από το Χόλιγουντ ή το μουσικό στερέωμα, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα θα αυξηθούν οι απευθείας πτήσεις από πολλά σημεία του κόσμου, κάτι που θα βοηθήσει ακόμη περισσότερο την προσέλευση κι άλλων τουριστών.

Ειδικά για τους Βρετανούς, αναφέρει το ρεπορτάζ, τα τελευταία τρία χρόνια έχει μετρηθεί μια σημαντική αλλαγή στις προτιμήσεις τους για τις θερινές διακοπές τους. Η Ισπανία, οι ΗΠΑ και η Γαλλία βρίσκονται πάντα ψηλά, όμως η Ελλάδα γίνεται πλέον ένας προνομιακός τόπος διακοπών. Βάσει αυτών των στοιχείων είναι φανερή η στροφή τους και προς τα δύο αυτά ελληνικά νησιά, όπου εμφανίζουν υψηλούς αριθμούς υποδοχής Άγγλων τουριστών. Κάτι που θα γίνει και το 2015.

Τα σχόλια είναι κλειστά.