Ειδησεογραφικό site

Χρυσοχοΐδης κατά Τσίπρα: Είδε το Joker αλλά και πάλι δεν κατάλαβε

135

Γαϊτανάκι ανακοινώσεων και αντεγκλήσεων ανάμεσα σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση έχει προκαλέσει η παρέμβαση αστυνομικών σε κινηματογραφική αίθουσα που έπαιζε την ταινία Joker, καθώς στο κοινό βρίσκονταν ανήλικοι.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης απάντησε σε έντονο ύφος στον Αλέξη Τσίπρα, που συνόδευσε το επικριτικό του σχόλιο με ένα κολάζ που δείχνει τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη να κυνηγά τον Joker, κάνοντας λόγο για αισθητική και πολιτική ρηχότητα. «Τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α.Τσίπρας», σχολίασε.

«Είναι φτηνό, ενδεικτικό της αισθητικής και πολιτικής ρηχότητας του Α.Τσίπρα να συνοδεύει την ανάρτηση με δική μου φωτογραφία μονταρισμένη ως διώκτη του #Τζόκερ. Τη δολοφονία χαρακτήρων, ανάμεσα σε άλλα, καταδικάζει η ταινία. Την είδε και πάλι δεν κατάλαβε ο Α.Τσίπρας», αναφέρει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη στην ανάρτησή του. Νωρίτερα, σε έτερη ανάρτηση, είχε δείξει τη διαφωνία του με τα όσα συνέβησαν, καθώς όπως έγραψε, θα δει την ταινία με τον 15χρονο γιο του.
Νωρίτερα, ο κ. Τσίπρας είχε αναφέρει ότι είδε την ταινία «ευτυχώς στο Αθήναιον» προσθέτοντας μεταξύ άλλων ότι δεν μπορούσε να φανταστεί «ότι μια εβδομάδα αργότερα η νέα «προοδευτική» κυβέρνηση της ΝΔ, με εντολή μάλιστα λειτουργών του Υπουργείου Πολιτισμού, θα έβαζε την ΕΛ.ΑΣ να αποκαταστήσει την τάξη; Και να μας επιστρέψει αισίως στη δεκαετία του ’60, ίσως και ακόμη πιο πίσω… Την τάξη που δεν κατάφεραν να επιβάλουν τα όργανά της στο Γκόθαμ Σίτι, την αποκατέστησε τελικά το Σάββατο το βράδυ στον κινηματογράφο ΑΕΛΛΩ ο κος Χρυσοχοίδης. Όχι παίζουμε»

Τα σχόλια είναι κλειστά.