Ειδησεογραφικό site

Χριστουγεννιάτικη «ψυχρολουσία» στον ΣΥΡΙΖΑ από τις… ρουκέτες Καμμένου για το Σκοπιανό

3.111

Εν μέσω γιορτών, ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει τις… προειδοποιήσεις περί αποχώρησής του από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας και την κυβέρνηση, αν η συμφωνία των Πρεσπών έρθει στη Βουλή.

«Δεν μου το επιτρέπει ούτε η ιστορία, ούτε η υπηρεσία μου στο ΥΠΕΘΑ να συναινέσω στην παράδοση του όρου της Μακεδονίας», δήλωσε χαρακτηριστικά παραμονές Χριστουγέννων από την Κύπρο και δίχως να αφήσει την ευκαιρία να περάσει ανεκμετάλλευτη, ο μικρός κυβερνητικός εταίρος είπε ότι ίσως είναι η τελευταία φορά που επισκέπτεται το νησί με την ιδιότητα του υπουργού.

Αμηχανία στο Μαξίμου

Τα παραπάνω δεν πέρασαν απαρατήρητα από το κυβερνητικό στρατόπεδο. Κύκλοι του Μαξίμου εμφανίζονταν απρόθυμοι να σχολιάσουν τις νέες αναφορές του προέδρου των ΑΝΕΛ, προτιμώντας να απαντήσουν δια της σιωπής.

Κίνηση που έχει τη δική της σημειολογία καθώς είναι γνωστό ότι δεν θέλουν να ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά, πλην όμως υπάρχει μια υφέρπουσα δυσφορία.

Τα όσα είπε, πάντως, ο κ. Καμμένος έρχονται έπειτα από το πρόσφατο «ραντεβού» που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα (πριν από την ψήφιση του προϋπολογισμού), με τον οποίο -υποτίθεται- ότι συμφώνησαν να μην τροφοδοτεί καμία από τις δύο πλευρές περαιτέρω ένταση. Εξ’αυτού του λόγου στο πρωθυπουργικό επιτελείο επικρατεί μούδιασμα και είναι σαφές ότι από Ιανουάριο τέτοιου τύπου δηλώσεις θα είναι ακόμα συχνότερες από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.