Ειδησεογραφικό site

Christina Aguilera: Στις πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της

39

H Christina Aguilera παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Hello» και αναφέρθηκε στο νέο μέλος της οικογένειας της, την 6 μηνών Summer Rain, στη μητρότητα, αλλά και στον λόγο που έχει αφήσει στην άκρη τις προετοιμασίες του δεύτερου γάμου της.

Η μικρή Summer Rain γεννήθηκε τον περασμένο Αύγουστο και όπως δηλώνει η επιτυχημένη τραγουδίστρια: «Από την πρώτη στιγμή είχαμε μια ήρεμη και στενή επαφή. Αισθάνθηκα ένα ανεξήγητο πνευματικό δέσιμο μαζί της».

Ο καρπός της σχέσης της Christina Aguilera και του κινηματογραφικού παραγωγού Matt Rutler έχει δώσει μεγάλη χαρά στο ζευγάρι. «Ήμουν ενθουσιασμένη. Ήταν τόσο όμορφη και ήσυχη, που είχα πάθει σοκ. Αμέσως μετά τη γέννησή της, όταν την έβαλαν στην αγκαλιά μου και αντίκρισαμε με τον Ματ αυτά τα τεράστια, καταγάλανα μάτια, απλώς τη χαζεύαμε. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Ειδικά όταν την άγγιξα και ήρθε σε επαφή το δέρμα της με το δικό μου, ένιωσα καθαρή αγάπη. Νομίζω ότι αυτό είναι όλο το νόημα της ζωής» ήταν τα λόγια της τραγουδίστριας περιγράφοντας την πρώτη στιγμή που είδε την κόρη της.

Επίσης, η Christina Aguilera αποκάλυψε πως προέκυψε το όνομα του παιδιού της: «Το καλοκαίρι (summer) είναι η εποχή που παντού απλώνεται η ζέστη και το φως. Από την άλλη, η βροχή (rain)  εξαγνίζει τα πάντα, επιτρέποντας στη ζωή να δημιουργηθεί ξανά από την αρχή και να αναπτυχθεί. Επιπλέον, προσωπικά λατρεύω μια καλοκαιρινή βροχή, τόσο οπτικά όσο και για τα συναισθήματα που μου δημιουργεί. Ήθελα το όνομα της να είναι εμπνευσμένο και γεμάτο αγάπη και χαρά. Κι αυτό ακριβώς εκπέμπει σε όποιον βρίσκεται δίπλα της».

Οι πρώτες φωτογραφίες της τραγουδίστριας με την Summer Rain:

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.