Ειδησεογραφικό site

Χρηστίδης : Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης για την υπόθεση Λιγνάδη

46

«Τα κόμματα πρέπει να ενθαρρύνουν τους ανθρώπους που έχουν βιώσει κακοποίηση να μιλήσουν, να σπάσει το απόστημα», δήλωσε στον ΘΕΜΑ 104,6 ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης.

Όσον αφορά τη συζήτηση στη Βουλή, ο κ. Χρηστίδης σημείωσε πως τελικά εξελίχθηκε σε μια αντιπαράθεση για τα trolls του twitter και τα χάσταγκ. Από την πλευρά του, υπογράμμισε πως υπάρχουν πολιτικές ευθύνες της κυβέρνησης για την υπόθεση Λιγνάδη.

Όπως σημείωσε, ο απευθείας διορισμός του στο Εθνικό Θέατρο είναι μια πολιτική ευθύνη διότι δεν έγιναν με ανοιχτές διαδικασίες στο open.gov. Επιπλέον, από τις 5 Φεβρουαρίου που δόθηκε η συνέντευξη που φωτογράφιζε τον Λιγνάδη έως και τις 22 Φεβρουαρίου (που κατατέθηκε η πρώτη καταγγελία στις Αρχές) υπήρχε η δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου που έλεγε ότι η παραίτηση Λιγνάδη είναι για προσωπικούς λόγους, 48 ώρες μετά η Μενδώνη δήλωσε ότι είναι επικίνδυνος.

Ενώ με αιχμή τόνισε πως «είναι μείζον ζήτημα η ανάληψη πολιτικής ευθύνης να συνδυάζεται και από παραιτήσεις».

Ξεκαθάρισε ωστόσο, πως στο Κίνημα Αλλαγής κανείς δεν θεωρεί ούτε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή βουλευτής της ΝΔ είναι βιαστής ή παιδεραστής. Αντίστοιχα και κανείς από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι βιαστής επειδή υπάρχει και επιχείρημα για τον πρέσβη της Βενεζουέλας.

Τέλος, εξήγησε ότι το Κίνημα Αλλαγής, έχει καταθέσει 8 άξονες και προσωπικά η πρόεδρος Φώφη Γεννηματά για την αντιμετώπιση φαινομένων βίας αλλά και για τη στήριξη του κινήματος #MeToo

Τα σχόλια είναι κλειστά.