Ειδησεογραφικό site

Χρηστίδης: «Να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο στην παραπληροφόρηση για τα εμβόλια»

40

Στη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα για τα εμβόλια AstraZeneca, στις δηλώσεις του Δημήτρη Τζανακόπουλου για το Δημόσιο, στην πορεία του εμβολιασμού και στη σύλληψη του Γιάννη Λαγού αναφέρθηκε ο Παύλος Χρηστίδης.

Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφου, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, ανέφερε:

Σχετικά με τον εμβολιασμό και το στοκάρισμα στο οποίο αναφέρθηκε ο Αλέξης Τσίπρας:

«Στην πολιτική το δύσκολο είναι να πρωτοπορείς, να οδηγείς, να εμπνέεις. Το εύκολο είναι να πετάς ατάκες, για να «παίζεις», τρέχοντας πίσω από τις εξελίξεις. Το πρόβλημα με την πολιτική της ατάκας του κ. Τσίπρα είναι πως διαψεύδεται διαρκώς. Δεν φοβόμαστε την επιστήμη, την εμπιστευόμαστε, θέλουμε να ανακτήσουμε την ελευθερία μας και ξέρουμε ότι ο δρόμος γι’ αυτό περνά μέσα από τον εμβολιασμό.

Επισκεφτήκαμε με τη Φώφη Γεννηματά το Ασκληπιείο Βούλας, ακριβώς γιατί η Πρόεδρος του Κινήματος ήθελε να σηματοδοτήσει αφενός τη σημασία του εμβολίου και αφετέρου την ανάγκη αποτελεσματικής καμπάνιας ενημέρωσης των πολιτών για να μην μείνει κανένα περιθώριο στη σύγχυση και στην παραπληροφόρηση».

Σχετικά με τις δηλώσεις Τζανακόπουλου:

«Οι δηλώσεις αυτές δείχνουν τις εμμονές της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Εγκλωβισμένοι σε διχαστικές επιλογές, απειλούν με εκκαθαρίσεις. Αυτές οι αντιλήψεις δεν έχουν σχέση με τη δημοκρατική παράταξη και την πρόοδο. Η άποψη Τζανακόπουλου απλά συμπληρώνει το παζλ του παρηκμασμένου ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ούτε θέλει, ούτε μπορεί να εκφράσει κάτι νέο.

Και είναι σαφές ότι εμείς ως κίνημα αλλά και ως γενιά δε μπορούμε να έχουμε σχέση με τέτοιες πρακτικές. Η χώρα χρειάζεται άλλη αξιωματική αντιπολίτευση, άλλη πρόταση εξουσίας και εμείς, αυτή επεξεργαζόμαστε.»

Σχετικά με τη σύλληψη Λαγού:

«Η γραφειοκρατία του Ευρωκοινοβουλίου καθυστέρησε μια σωστή απόφαση που έπρεπε να έχει ληφθεί μήνες τώρα. Η Ελληνική Κυβέρνηση, όμως, ακόμα δεν έχει καταφέρει να συλλάβει το Χ. Παππά, ο οποίος διέφυγε μέσα από τα χέρια της. Όλη η εγκληματική οργάνωση πρέπει να οδηγηθεί στη φυλακή»

Τα σχόλια είναι κλειστά.