Ειδησεογραφικό site

Χρηστίδης: «Είμαι εδώ για να δώσω φωνή στους μη προνομιούχους του 2021»

26

«Πιστεύω στην πολιτική που αλλάζει την ζωή μας. Πιστεύω στους πολίτες που αφήνουν στην άκρη τα δευτερεύοντα και παλεύουν για τον διπλανό τους, βλέποντας τη μεγάλη εικόνα. Αυτό έμαθα δίπλα στη Φώφη Γεννηματά», σημείωσε ο Παύλος Χρηστίδης σε συνέντευξή του στο «Βήμα της Κυριακής» σχετικά με την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

«Η υποψηφιότητα μου στηρίζεται, σε όλους εκείνους, τους καθημερινούς ανθρώπους κάθε γενιάς, που έχουν όνειρα και ελπίζουν σε κάτι νέο και διαφορετικό. Με αυτούς στην πρώτη γραμμή μπορούμε να δώσουμε προοπτική πρωταγωνιστή στην παράταξή μας», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης και συνέχισε επισημαίνοντας πως, «Αυτό που φέρνει η υποψηφιότητα μου είναι η ανανέωση με περιεχόμενο, αξίες και ηθική, η διεύρυνση της βάσης του Κινήματος με εκείνους , που νιώθουν ότι οι πολιτικοί δεν τους ακούν και οι κοκορομαχίες γίνονται “για τα μάτια του κόσμου”. Είμαι εδώ για να δώσω φωνή στη νέα γενιά, που αντιμετωπίζει ανισότητες, και θέλει να συγκρουστεί με την αδικία».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ  03/11/2021  18:47
Παύλος Χρηστίδης: Οι ιστορίες καθημερινής τρέλας που αντιμετωπίζουν νέοι επιχειρηματίες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ  25/10/2021  12:57
Παύλος Χρηστίδης για Φώφη Γεννηματά: Ένα κομμάτι της καρδιάς μου φεύγει σήμερα
«Εκείνο που αλλάζει, όμως, με την υποψηφιότητά μου δεν είναι μόνο η γενιά. Αν εκλεγώ αλλάζει, για την ακρίβεια, μικραίνει, η απόσταση ανάμεσα στη βάση του κόμματος, που νοιάζεται για τον τόπο και ταυτόχρονα παλεύει να τα βγάλει πέρα με τις δυσκολίες των κρίσεων. Οι αρχές τις σοσιαλδημοκρατίας που αναγεννούνται στην Ευρώπη, δεν αναγεννούνται σε όμορφα γραφεία με αναμμένα ηλεκτρικά τζάκια. Αναγεννούνται στο δρόμο από τους ανθρώπους που νιώθουν στάσιμοι και περιορισμένοι. Από τους ανθρώπους που παρόλο που σπούδασαν δεν βρίσκουν να δουλέψουν στις σπουδές τους. Έχω άλλη οπτική γωνία στα προβλήματα: δίπλα, όχι από πάνω. είναι προβλήματα δικά μας, του διπλανού μας, της κοινωνίας μας . Και μαζί θα βρούμε τις λύσεις. Με διαβούλευση, σχέδιο, λογοδοσία, αποτελεσματικότητα»

Τα σχόλια είναι κλειστά.