Ειδησεογραφικό site

Χρυσόγονος: Χάνουμε τα Eurogroup Μαΐου-Απριλίου, τον Ιούνιο θα είμαστε με το πιστόλι στον κρόταφο

43

Διαφορετική άποψη για την έξοδο από τη λιτότητα σε σχέση με αυτή που διατύπωσε ο Χρήστος Σπίρτζης εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος.

Σύμφωνα με τον ίδιο «για να έρθει το τέλος της κρίσης πρέπει να κλείσει η αξιολόγηση και να πάρουμε τη δόση και να περάσουμε και άλλη μια αξιολόγηση γιατί αυτή η δόση δεν μας φτάνει».

Παράλληλα πρέπει κατά τον κ. Χρυσόγονο «να μπούμε σε ποσοτική χαλάρωση, να διευθετηθεί το θέμα του χρέους, να πέσουν τα επιτόκια για τα ελληνικά ομόλογα και όλα αυτά να γίνουν σε μια σταθερή αναπτυξιακή προοπτική της χώρας, δεν φτάνει το 2,7 το 2017 αλλά πρέπει το ίδιο να κάνουμε και το 2018, το 2019, το 2020 κοκ».

Σε αυτό το πνεύμα πρέπει κατά τον κ. Χρυσόγονο να αλλάξει πλήρως το κράτος «γιατί διαφορετικά δεν θα υπάρχει πάτος στο βαρέλι».

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «θετικό το γεγονός ότι επαναρχίζουν οι διαπραγματεύσεις γιατί δυστυχώς τα δανεικά τους τα χρειαζόμαστε γιατί μετά βίας μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τον Ιούλιο» μιλώντας για «ανυπέρβλητο εμπόδιο όσον αφορά τα 7,5 δισ. του Ιουλίου».

Τα σχόλια είναι κλειστά.