Ειδησεογραφικό site

Χολαργός: Δίπλα σε σπίτι εισαγγελέα η γιάφκα των τρομοκρατών

201

Δίπλα σε σπίτι εισαγγελέα φαίνεται πως είχε στήσει τη γιάφκα της η τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα», η οποία εξαρθρώθηκε σήμερα από την Αντιτρομοκρατική στην οδό 17ης Νοεμβρίου στον Χολαργό.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους, κάτοικος της περιοχής, η παρουσία των αστυνομικών το προηγούμενο βράδυ δεν τον παραξένεψε, καθώς «μένει μια εισαγγελέας εδώ πάνω και νόμιζα ότι φύλαγαν την εισαγγελέα»
Ο τραυματισμός του ενός από τους συλληφθέντες στη διάρκεια ληστείας πρακτορείου του ΟΠΑΠ στο Χολαργό ήταν η άκρη του νήματος που οδήγησε την Αντιτρομοκρατική στην ανακάλυψη της γιάφκας της οργάνωσης «Επαναστατική Αυτοάμυνα» και τις τρεις συλλήψεις.

Στη διάρκεια της ληστείας, που είχε γίνει στις 21 Οκτωβρίου το όπλο του 41χρονου τρομοκράτη εκπυρσοκρότησε, τραυματίζοντας τον δεύτερο τρομοκράτη, τον 46χρονο.
Ο τραυματισμένος πήγε για ιατρική φροντίδα σε νοσοκομείο, χωρίς το νοσηλευτικό προσωπικό να ειδοποιήσει την αστυνομία -άγνωστο γιατί- αλλά η Αντιτρομοκρατική τελικά βρήκε την άκρη του νήματος, από αίμα που είχε μείνει πάνω στον κάλυκα. Από τις εργαστηριακές εξετάσεις προέκυψε πως το DNA ανήκει σε άνθρωπο που κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει την Αντιτρομοκρατική.

Ο 41χρονος έχει συλληφθεί, όπως και ο 45 χρονος συνεργός του, ενώ ο τραυματισθείς 46χρονος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται

Τα σχόλια είναι κλειστά.