Ειδησεογραφικό site

Χειμάρρα: Νίκησε στις εκλογές ο Φρέντι Μπελέρης – Έξαλλοι πανηγυρισμοί από τους υποστηρικτές του

16

Ο προφυλακισμένος Φρέντι Μπελέρης νίκησε στις εκλογές που έγιναν την Κυριακή (15.05.2023) στη Χειμάρρα.

Ομογενείς μας και άλλοι υποστηρικτές του Έλληνα υποψηφίου δημάρχου, οι οποίοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από τα 36 εκλογικά κέντρα της Χειμάρρας, πανηγυρίζουν έξαλλα τη νίκη του κ. Μπελέρη:

Επίσης στις εκλογές, στο δήμο Φοινίκης νικητής είναι ο υποψήφιος του Κόμματος των Ελλήνων για το Μέλλον (ΜΕΓΑ) σε συνασπισμό με το κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, Ρωμαίος Τσάκουλης, με 41 % των ψήφων έναντι 29 % αντίστοιχα που πήραν οι δύο αντίπαλοί του.

Στο δήμο Δρόπολης, νικητής με 80% των ψήφων είναι ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Δημητράκης Τόλης.

Η σημερινή διαδικασία καταμέτρησης των ψήφων εξελίχθηκε από νωρίς το πρωί σε ένα πραγματικό εκλογικό θρίλερ, με τον κ. Μπελέρη και τον νυν δήμαρχο να δίνουν μάχη σώμα με σώμα.

Ο ανθυποψήφιος του Έλληνας υποψηφίου προηγούταν επί ώρες για λίγες ψήφους, αλλά ο Φρέντι Μπελέρης «ροκάνιζε» τη διαφορά λεπτό με τον λεπτό ώσπου πέρασε μπροστά λίγο πριν από την ολοκλήρωση της καταμέτρησης στο τελευταίο εκλογικό κέντρο, στην περιοχή Κουντέσι της Χειμάρρας.

Δεκάδες υποστηρικτές του κ. Μπελέρη ήταν συγκεντρωμένοι έξω από κάθε εκλογικό κέντρο, περιμένοντας με αγωνία το τελικό αποτέλεσα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.