Ειδησεογραφικό site

Χαμός στον αέρα με την Μεγαλοοικονόμου: Γκαζόζες, κουραμπιέδες και λεβεντιές με τη βουλευτή να αποχωρεί μαινόμενη

178

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί με πρωταγωνίστρια την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να τσακώνεται… με όλους στο πάνελ του ΣΚΑΙ και στο τέλος να αποχωρεί χαρακτηρίζονται τον Τσίπρα ως «λεβεντιά» και όλους τους άλλους πολιτικούς ως «κουραμπιέδες».

Η συζήτηση νάψε όταν της ζητήθηκε να σχολιάσει τη θέση Λεβέντη που την καλεί να παραδώσει την έδρα της. Η κυρία Μεγαλοοικονόμου δεν θέλησε και ολύ για να «ανάψει» και να αρχίσει να κατηγορεί τον Βασίλη Λεβέντη και τον Μάριο Γεωργιάδη, λέγοντας ότι έχει στη διάθεσή της και ηχητικά ντοκουμέντα στα οποία φαίνεται πως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων της έλεγε να μην παραδώσει την έδρα της γιατί τότε αυτή θα πάει στον κ. Καλλιάνο.
Στη συνέχεια ο λογος δόθηκε στον κ.Γρηγοράκο που μίλησε για κυβέρνηση γκαζόζας για να παρέμβει η κυρία Μεγαλοοικονόμου και να αρχίσει να φωνάζει «Κι εσείς θέατρο είστε! Στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση και το ΠΑΣΟΚ. Κι εσείς θέατρο είστε και λυπάμαι», ενώ επιτέθηκε και στον Βασίλη Οικονόμου της ΝΔ χαρακτηρίζοντάς τον «γυρολόγο», με τον τελευταίο να απαντά με χαρακτηρισμούς όπως «γραφική», «γελοία» και άλλα κοσμητικά επίθετα.

Η εκπομπή διεκόπη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα όμως αυτό δεν ήταν αρκετό και στην επιστροφή η βουλευτής εξακολουθούσε να είναι σε έξαλλη κατάσταση με αποκορύφωμα την αποχώρησή της φωνάζοντας «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!

Πριν αποχωρήσει μαινόμενη η κυρία Μεγαλοοικονόμου είχε δηλώσει πως ουδείς από τον ΣΥΡΙΖΑ της έκανε παρατήρηση ή έστω ένα τηλεφώνημα διότι έσπασε το εμπάργκο στον ΣΚΑΙ. Αν αληθεύει ο ισχυρισμός της είναι προφανές ότι στο Μαξίμου δεν θέλουν να της τραβήξουν το αυτί για την κίνησή της αυτή, αφού η εύθραυστη ισορροπία και πλειοψηφία της κυβέρνησης εξαρτάται και από τη δική της ψήφο. Να θυμίσουμε πως στην πρώτη της εμφάνιση στον τηλεοπτικό σταθμό, είχε πει πως αν τη διαγράψουν από τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή έσπασε το εμπάργκο θα κάνει δικό της κόμμα

Τα σχόλια είναι κλειστά.