Ειδησεογραφικό site

Χαμός στο Twitter με τον Μάρκου του ΣΥΡΙΖΑ

92

Ξεσάλωσαν οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και την αναφορά του στη Βουλή «σας έχουμε κάνει την κω…α να…»

Χαμό στο Twitter προκάλεσεo βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου που αναδείχθηκε αρνητικός πρωταγωνιστής στη σημερινή συνεδρίαση της Βουλής με τις πρωτοφανείς αναφορές του σε βάρος των βουλευτών του ΚΙΝΑΛ οι οποίες προκάλεσαν τελικά και την αποπομπή του από την αίθουσα της ολομέλειας.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Μάρκου έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας μεταξύ άλλων «σας έχουμε κάνει την κω…α να…».

Η πολιτική τους είναι βγαλμένη από το… «οθωμανικό δίκαιο» παρατήρησαν οι χρήστες του twitter οι οποίοι ξεκίνησαν ένα ατελείωτο γαϊτανάκι αρνητικών αναρτήσεων στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ. Θύμισαν μάλιστα και τις πρόσφατες αναφορές του πρώην αρχηγού της Πυροσβεστικής Ματθαιόπουλου για τα… καπούλια που θα ανοίξουν!

Στην πλειοψηφία τους οι χρήστες ζήτησαν την αποπομπή του όχι μόνο από την Βουλή αλλά και από το Πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκει, θύμισαν τις παλαιότερες αναφορές του για τους κουκουλόφορους ότι καλά «καλά έκαναν» & έσπασαν με αλυσοπρίονο την πόρτα της ΑΣΟΕΕ!

«Μάρκου μη σταματάς το 3% αρχίζει να φαίνεται. Προχώρα επιστήμονα μου εσύ!» «Καθηγητής λέει πανεπιστημίου ο βουλευτής του @syriza_gr, αλλά, τα 5 λεπτά δημοσιότητας, τα κέρδισε ως αλήτης. Αυτό ξέρει, αυτό κάνει». Είναι προφανές ότι η φρασεολογία που χρησιμοποιούν εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ έχει τις ρίζες του στο «οθωμανικό δίκαιο». «Άρχισαν τα χρυσαυγίτικα κόλπα οι Συριζαιοι… ΣΥΡΙΖΑ Χρυσή Αυγή είναι το ίδιο μαγαζί #Βουλή» έγραψαν μεταξύ άλλων οι χρήστες του διαδικτύου.

Δείτε ορισμένες χαρακτηριστικές αναρτήσεις τους

Mark1
Mark2
Mark3
Mark4
Mark6
Mark7
Mark8
Mark9
Mark10
Mark11
Mark12
Mark13
Mark14

Το επεισόδιο στη Βουλή

Ένταση και διακοπή της συζήτησης για το πόρισμα της Novartis προκλήθηκε το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου έκανε άσεμνη χειρονομία προς τους βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής λέγοντας μεταξύ άλλων «σας έχουμε κάνει την κω…α να…».

Τα σχόλια είναι κλειστά.