Ειδησεογραφικό site

BuzzFeed: «Πιο σέξι άντρας ο Blake Shelton; Έχετε δει την ελληνική ομάδα πόλο;»

81

Σε περίπτωση που δεν το έχετε ακούσει ή διαβάσει, ο αγαπημένος σύζυγος της Gwen Stefani, Blake Shelton, ανακηρύχθηκε, σύμφωνα με το περιοδικό People, ως ο πιο «σέξι άντρας εν ζωή».

Ποιος Blake Shelton όμως; Έχετε δει την ομάδα πόλο της Ελλάδας; Αν όχι, τότε μάλλον θα πρέπει να ξανασκεφτείτε την επιλογή σας, αγαπητό People.

Αυτή είναι η άποψη της δημοφιλούς ιστοσελίδας, BuzzFeed, η οποία κατέταξε την ομάδα πόλο της Ελλάδας, ανάμεσα στους πιο «άξιους» διεκδικητές του τίτλου του πιο «σέξι άντρα εν ζωή».

Για την ακρίβεια δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία υποδεικνύοντας στο People ότι οποιοσδήποτε παίκτης της ελληνικής ομάδας πόλο αντρών είναι καλύτερη επιλογή ως «πιο σέξι άντρας του κόσμου» από τον Shelton!

Το BuzzFeed, δεν άφησε ασχολίαστη την επιλογή του People, εκφράζοντας μία διαφορετική άποψη… με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Έτσι, λοιπόν, αποφάσισε, φέτος, να δημοσιεύσει μερικούς από τους άντρες που θεωρεί ότι είναι πιο σέξι από τον Blake Shelton.

Με τον έντονο σαρκασμό που χαρακτηρίζει την ιστοσελίδα, οι «αμείλικτοι» συντάκτες του BuzzFeed δε δίστασαν να αναφέρουν ότι ακόμα και το χέρι του Leonardo DiCaprio, είναι καλύτερο από την επιλογή του Blake Shelton , ως τον πιο σέξι άντρα του πλανήτη.

Παρ’ όλα αυτά, όμως και πέρα από το μοναδικό τους χιούμορ δεν παρέλειψαν να αναφέρουν, ότι τον τίτλο του πιο «σέξι άντρα εν ζωή», θα μπορούσαν, άνετα, να τον διεκδικήσουν οι άκρως  γοητευτικοί και εντυπωσιακοί Mahershala Ali, Ryan Gosling, Idris Elba, Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds, Milo Ventimiglia, Zac Efron.

Απολαύστε μερικούς από τη μοναδική τους λίστα:

Η θολή φωτoγραφία του χεριού του Leonardo DiCaprio


Ο Mr. CleanO Babadook


Το αριστερό χέρι του Chris Cuomo


Το τωρινό αγόρι της Britney Spears, SamΗ Εθνική Ελλάδος στο πόλο

Ένας λαδωμένος Τούρκος

Τα σχόλια είναι κλειστά.