Ειδησεογραφικό site

Brad-Angelina: Έξι παιδιά ένας γάμος και ένα… διαζύγιο

56

Για πολλά προβλήματα στο γάμο του πιο γνωστού χολιγουντιανού ζευγαριού κάνει λόγο το γνωστό εβδομαδιαίο αμερικανικό περιοδικό “In Touch”, το οποίο σε τελευταίο δημοσίευμά του μιλάει για διαζύγιο ανάμεσα στους δυο σταρ.

Σύμφωνα λοιπόν με το “In Touch” ο 51χρονος Pitt και η 40χρονη Angelina μετά από 10 χρόνια σχέσης σκέφτονται σοβαρά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Οι συνεχείς καβγάδες των τελευταίων χρόνων αλλά και η μόνιμη πια ένταση ανάμεσά τους έκαναν τον Pitt, σύμφωνα με το περιοδικό, να μιλήσει πρώτος για διαζύγιο.

Σε αυτό συμφώνησε και η Jolie. Ένας από τους βασικούς λόγους των συνεχών εντάσεων ανάμεσά τους δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι η Angelina θέλει να έχει σε όλα τα πράγματα το πάνω χέρι, κάτι που δεν αντέχει άλλο ο Pitt.

Οι ηθοποιοί παντρεύτηκαν τον Αύγουστο του 2014 στη Γαλλία, μετά από 9 χρόνια σχέσης και έχοντας αποκτήσει 6 παιδιά, 3 βιολογικά και 4 υιοθετημένα. Αμέσως μετά το γάμο άρχισαν και οι μεγάλες διαφωνίες τους που είχαν σαν αποτέλεσμα τους καθημερινούς τσακωμούς.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα του «In Touch» το ζευγάρι θα πάρει διαζύγιο πριν το τέλος του 2015.

Για την ιστορία αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο αμερικανικός tabloid Τύπος κάνει λόγο για το τέλος τη σχέσης των Jolie-Pitt, κάτι που κατά τη δική μας άποψη είναι και αυτή τη φορά εκτός πραγματικότητας.

 

 

 

 

Τα σχόλια είναι κλειστά.