Ειδησεογραφικό site

BINTEO: Νέα γκάφα Τραμπ με τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ

3.233

Σε νέα γκάφα με τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ προχώρησε ο Ντόναλντ Τραμπ στη «γιορτή για τη σημαία των ΗΠΑ» το απόγευμα της Τρίτης καθώς όπως φαίνεται σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ακόμα δεν έχει μάθει τον εθνικό ύμνο της χώρας του.

Αν και τον Ιανουάριο ο Τραμπ είχε εντοπιστεί ξανά να μην μπορεί να τραγουδήσει το God Bless America, φαίνεται ότι δεν πήρε το μάθημά του και για άλλη μια φορά φάνηκε να μην γνωρίζει όλους τους στίχους και αντίθετα να επιλέγει να κουνιέται στο ρυθμό.

Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εκτέθηκε ακόμα περισσότερο γιατί η γκάφα του συνέβη στην εκδήλωση που έγινε σε «αντικατάσταση» της εκδήλωσης για τους πρωταθλητές του αμερικανικού ποδοσφαίρου Philadelphia Eagles, οι παίχτες των οποίων αρνήθηκαν να παραστούν στο Λευκό Οίκο.

Μπροστά στο «αντάρτικο» αυτό, ο Τραμπ ακύρωσε την πρόσκληση των παιχτών των Eagles και προχώρησε στη διεξαγωγή της «γιορτής για τη σημαία».

«Αγαπάμε τη χώρα μας, σεβόμαστε τη σημαία μας και πάντα στεκόμαστε όρθιοι στην εθνικό ύμνο» είπε ο Τραμπ αναφερόμενος στην αντίδραση παιχτών του αμερικανικού ποδοσφαίρου να γονατίζουν κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου πριν από τους αγώνες.

Ωστόσο ο ίδιος δεν φάνηκε να γνωρίζει τον εθνικό ύμνο όπως φαίνεται στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το CBS.

Τα σχόλια είναι κλειστά.