Ειδησεογραφικό site

BINTEO: Καρχαρίας έκοψε το πέος εφήβου

2.230

Προσοχή, πολύ σκληρές εικόνες

Ένας νεαρός που κολυμπούσε με τους φίλους του σε παραλία κοντά στην πόλη Ρεσίφε της Βραζιλίας υπέστη έναν φρικιαστικό τραυματισμό, όταν δέχτηκε επίθεση καρχαρία ο οποίος τον ακρωτηρίασε.

Ο νεαρός Jose Ernestor da Silva είχε απομακρυνθεί από την ακτή, με αποτέλεσμα οι ναυαγοσώστες της πλαζ να του φωνάζουν να κολυμπήσει προς τα έξω. Προτού προλάβει ωστόσο να υπακούσει στις οδηγίες τους, έναν μεγαλόσωμος καρχαρίας του επιτέθηκε, δαγκώνοντας τον λίγο πιο κάτω από την κοιλιά και κόβοντας το πέος του.

Στο σκληρό βίντεο που υκλοφορεί στο διαδίκτυο, διαστώστες φαίνονται να μεταφέρουν τον νεαρό στην αμμουδιά, όπου κείτεται αιμόφυρτος.

Μερικοί από αυτούς προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία ασκώντας πίεση στην πληγή με υφάσματα, ενώ άλλοι προτρέπουν τον νεαρό, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, να πάρει ανάσα.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, ένα ασθενοφόρο μετέφερε τον Jose στο νοσοκομείο, όπου υπέστη δύο εμφράγματα και πλέον νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ανακοίνωση της τοπικής πυροσβεστικής ανέφερε ότι ο έφηβος κολυμπούσε με τον αδερφό του σε νερά όπου υπάρχει προειδοποίηση για την εμφάνιση καρχαριών, και προέτρεψε τους λουόμενους για μία ακόμη φορά να μην απομακρύνονται από την ακτή σε περιοχές που φέρουν τη σχετική σήμανση κινδύνου.

Τα σχόλια είναι κλειστά.